A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Наше головне завдання – навчити дітей вчитися

Дата: 30.12.2020 14:41
Кількість переглядів: 258

У сучасному світі цифрові технології та комп’ютеризація тісно вплелися у життя кожної людини без винятку. В цілому, будь-яка сфера діяльності – побут, робота, навчання, бізнес , спілкування – тепер  фактично неможливі без використання  засобів ІТ-індустрії. Відповідно й знання та уміння взаємодіяти з ПК, гаджетами, іншими пристроями та програмним забезпеченням неабияк потрібні кожному. Причому фахівці та висококваліфіковані спеціалісти  будь-яких напрямків  ІТ-сфери є дуже затребуваними на ринку праці, що і зумовлює  високу оплату їхньої роботи та послуг.

 У певний момент,  і у мене з’явилася потреба розширювати своє пізнання  щодо освоєння певних програм та додатків,  які потрібні для якісного виконання завдань, пов’язаних з моєю  роботою.  На самоосвіту не було ні бажання, ні вільного часу, тому вирішив   додаткові навики опанувати  на комп’ютерних курсах.  Як виявилося, нещодавно відповідні курси, почали викладати і в Клесові, тож надумав завдяки їм навчитися тієї науки.

Попри те, що програма комп'ютерних курсів DIGITAL LIFE здебільшого зорієнтована на навчання дітей віком від 6 до 16 років, знайшовся і для мене - зрілого чоловіка - напрям - "Впевнений користувач ПК(18+)". Перше заняття (крім мене в групі ще був сивочолий, але дуже енергійний чоловічок) для нас провели безкоштовно, як першим "студентам" дорослої групи. Та, мабуть, з легкої руки дарувальників, чи завдяки педагогічному хисту викладача - не можу визначити точно - мені дуже легко вдалося "порозумітися" з програмами для монтажу відео та створення слайд-шоу і фотоколажів. Отож, на освоєння тієї - як виявилося -  нескладної науки достатньо було двохгодинного заняття.

"Основне завдання курсів - навчити дітей вчитися, - поділилася опісля викладач, Інна Тріщук, - ми прагнемо, щоби навіть "спілкування" з гаджетами дитина використовувала для власного розвитку, а не для марнотратства часу. Можливо серед нас зараз ростуть майбутні генії "світу ІТ", тому нам вкрай важливо максимально розкрити потенціал кожної учня", - підсумувала пані Інна.

Тож тим батькам, які хочуть виховати освічену дитину, щиро раджу завітати до школи комп'ютерної грамотності DIGITAL LIFE.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь