A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Заклад дошкільної освіти № 3(ясла-садок) «Веселка». ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:«Дрова паливні»

Дата: 01.06.2023 13:32
Кількість переглядів: 58

Заклад дошкільної освіти № 3(ясла-садок) «Веселка» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області
 
ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  Місцез находження:34550,вул.Свободи 21,смт.Клесів,Сарненський район Рівненська область,ЄДРПОУ 32940234.

Категорія замовника:Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальноїгромади.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Дрова паливні» (за  ДК  021:2015 «03410000-7 Деревина», відповідний код 03413000-8–паливнадеревина)(надалі–Товар).
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  відкриті торги особливостями,ідентифікатор UA-2023-05-12-008387-a. Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів», інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю дрова паливні. Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178.
Обґрунтування обсягів закупівлі Товару: загальний обсяг закупівлі дров для опалення сформований,виходячи з наявної потреби.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 321100,00 грн. (триста двадцять одна тисяча сто гривень 00 коп.).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання :з дати укладання договору по 21.12.2023р.

 Предмет закупівлі «Дрова паливні» (за  ДК  021:2015 «03410000-     7 Деревина», відповідний код 03413000-8–паливнадеревина)(надалі–Товар).

 

Найменування

товару

Одиниці

виміру

Кіль-кість

Розмір дров по довжині,

м

Розмір дров по товщині

(в діаметрі), см

Дрова паливні у співвідношенні: ((50%)1-ї групи (береза/дуб/граб/ ясень); (50%)3-ї групи(сосна))

метри кубічні

247

1-1,9

від 20 см. і більше

1. Учасник повинен забезпечити постачання товару, якість якого відповідає вимогам ДСТУ EN 15234-5:2018 Біопаливо тверде. Контролювання якості палива. Частина 5. Дрова для непромислового використання (EN 15234-5:2012, IDT); діючим стандартам і технічним умовам (ТУ), нормам, ТУУ-00994207-005:2018 Деревина, встановленим чинним законодавством для товару даного виду.

  • Допустима вологість дров не більше 20%.
  • Дрова паливні – 247  м.куб.
  • Дрова паливні (50%) 1 групи (береза/дуб/граб/ясень);дрова паливні (50%) 3 групи(сосна).

Дрова повинні бути очищені від сучків і гілок. Висота сучків, що залишилися не повинна перевищувати 30 мм.

Дрова можуть бути як в корі, так і без кори.

Дрова повинні бути без гнилі та трухляви.

Дрова не повинні бути обгорілі.

  • не повинна бути в попередній експлуатації.

2.  Постачання товару (дрова паливні) здійснюється партіями, що погоджуються сторонами, транспортом учасника-переможця з дотриманням умов захисту довкілля, за адресами, вказаними замовником, в робочі дні та години. Вартість навантаження, розвантаження, зберігання та доставка товару повинна бути включена до вартості ціни пропозиції. Місце поставки товару: Заклад дошкільної освіти №3 (ясла-садок) «Веселка» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області  34550, Рівненська область, Сарненський район, смт. Клесів,   вул. Свободи, 21 .

3. Увесь обсяг товару (дрова паливні) повинен бути поставлений до 21 грудня 2023 року.

4. Замовник залишає за собою право у будь-який момент, на протязі усього терміну поставки товари, провести незалежне дослідження товару на відповідність технічним умовам та вимогам ДСТУ.

5. Кожна партія товару (деревини) обов’язково супроводжується накладними.

6. Доставка товару повинна здійснюватися за заявкою Замовника (усною чи письмовою) – протягом 3-х календарних днів після отримання такої заявки.

7. Враховуючи, що Замовник не забезпечений вимірювальним обладнанням, то відповідальність, передбачену договором та чинним законодавством, за достовірність та відповідність обсягів фактично поставленого товару обсягам, вказаним у супровідних документах,  несе  Постачальник.

Якщо Постачальник постачає товар у складометрах, то цей товар приймається з урахуванням коефіцієнта 0,7 (1 скл/м * 0,7 = 1 м³.). 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі, передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2023 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на Товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснення Мінекономіки «Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі» від 20.08.2019 р. № 3301-04/34980-06 та Примірної методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а також інфолиста Мінекономіки «Щодо передумов здійснення закупівель розпорядниками бюджетних коштів» від 10.09.2020 р. № 3304-04/55366-06, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньо ринкових цін на дрова паливні, актуальних на момент моніторингу. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель.

 

Заклад дошкільної освіти № 3(ясла-садок) «Веселка». ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:«Дрова паливні» - "Завантажити"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь