Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Виконання програми по оздоровленню

Дата: 20.07.2017 09:26
Кількість переглядів: 886

       На виконання програми Рівненської ОДА, затвердженої рішенням Рівненської обласної ради від 17.03.2017 № 493 була розроблена та затверджена Програма відпочинку та оздоровлення дітей на території Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області на 2017 – 2020 рр. , що схвалена рішенням сесії відповідної ради від 10.04.17 р. № 913.  Метою Програми є удосконалення системи оздоровлення та відпочинку дітей, створення умов для зміцнення фізичного та психічного здоров’я шляхом належної організації оздоровлення і відпочинку.  Цією Програмою передбачено надання грошової допомоги для компенсації вартості путівок у вигляді іншої субвенції обласному бюджету для оздоровлення пільгової категорії дітей громади в сумі 50 тис. грн. З обласного бюджету виділено  55 948 грн.

       За рахунок цих коштів було оздоровлено  одну дитину в Санаторно-оздоровчому комплексі «Сигнал» та 17 дітей (з них 9 з с. Карпилівка, 8 – смт. Клесів)  в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка», в  ДПУ «МЦД «Артек» - 4 дитини з смт. Клесів,  у ДП УДЦ «Молода гвардія» - 3(смт. Клесів), а у дитячому санаторно-оздоровчому таборі «Пуща водиця» оздоровилося 59 дітей з сіл Карпилівка та Рудня-Карпилівська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь