A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Як у Карасині День села святкували

Дата: 20.01.2018 10:43
Кількість переглядів: 1427

Серед поліських лісів розкинулося невеличке село Карасин. Воно живе своїм життям, звичаями та традиціями. Гарне село в різні пори року. І живуть у ньому хороші люди. Вони поважають традиції та звичаї, свято шанують їх та оберігають. Щедрою та багатою на них є зима.  Найбільш урочисто та  піднесено святкують карасинці свято села, що припадає на 14 січня.

На спортивні змагання «Веселі естафети», присвячені Дню села, діти прийшли бадьорі та веселі. За звання кращих спортсменів змагалися команди «Блискавка» (учні 7 класу капітан Рая Куришко) та «Бемс» (учні 8 класу капітан Володимир Василець), а допомагав їм подолати всі перешкоди на шляху до перемоги ведмедик Топка (Анна Яковець учениця 5 класу). І зовсім не важливо, яка команда перемогла, всі отримали колосальне задоволення від спортивного свята -  грамоти, медалі, подарунки та солодощі.

Концерт 14 січня на Василія розпочався виступом вертепу «Віфліємська зірка», який представили учні Карасинської ЗОШ І-ІІ ступенів, ніжність, тепло , любов лунали у кожному слові, кожній мелодії, подарованій глядачам. Приємним подарунком для присутніх став виступ наймолодших артистів – вихованців дитячого садочка «Дзвіночок». З великою радістю слухали присутні пісні у виконанні школярів. Показали свої акторські здібності учні Анна  та Дмитро Яковець, які розіграли сценку  «Стрижено!Стрижено!» (Л. Глібов).Учні 4 класу подарували присутнім танок «Перлина Україна» (керівник Наталія Михайлицька), а сьомий клас молодіжний флеш-моб. Почесні гості з Клесова, гурт «Жовті мережки», вітали Карасин веселими, жартівливими піснями.

Василь Федорович Гриник та Світлана Павлівна Тишковець привітали з святом,  вручили почесні грамоти та подарунки  Валентині Твердій, Михайлу Тишковцю, Валерію Яковцю, Сергію Котяю, Наталії Яковець, Марині Твердій та учасницям гурту «Передзвін» (керівник Тетяна Куришко).

Не забуваємо і про подвиг нашого Ярослава Куришка, який віддав життя за єдність і цілісність нашої держави. Присутні вшанували його хвилиною мовчання.

На прощання залунала щедрівка, яку підхопили всі глядачі в залі.Дуже задоволені, щасливі та радісні розійшлися наші односельчани по домівках.

Надія Яковець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь