A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Вітаємо з Ювілеєм!!!

Дата: 18.01.2018 11:27
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

            Бути серед людей,працювати для людей – життєве кредо завідувачки клубом села  Клесів  Поліни Шмотєвої.     

             Після закінчення школи, ні хвилини не вагаючись, юна дівчина вирішила свою долю – поступити на режисерський відділ Дубнівського культосвітнього училища. Швидко пролетіли роки навчання і молодим спеціалістом  Поліна  повернулася у рідне село, де ось уже 42 роки очолює  заклад  культури й жодного разу, навіть у думці, не зрадила улюблену справу.

Весь свій творчий талант, культ-організаційний запал, Поліна Григорівна присвятила улюбленій справі – працівника культури. Під час роботи за ініціативи Поліни Григорівни в закладі культури традиційними стали проведення групових вечорниць, родинних конкурсних програм, вшанування людей праці.

Не одне покоління жителів села Клесів виросло в стінах закладу культури, для яких Поліна Григорівна стала мудрим наставником, щирою подругою, добрим порадником, а саме основне – навчила поважати українські обряди і традиції, любити пісню нашого народу, декламувати поезію улюблених авторів української та зарубіжної класики.

В стінах клубного закладу завжди чисто, охайно, як в рідній домівці Поліна Григорівна зуміла зробити затишок для всіх відвідувачів.

Поліна Григорівна – романтична, творча натура, любить проводити свій відпочинок за хорошою книгою, особливо приваблює її лірична поезія. А ще зачаровує жінку надзвичайна краса навколишньої природи, багатство лісів та озер. З великим задоволенням насолоджується пташиним співом, шелестом  осіннього листя,збиранням грибів та ягід. Ліс вона вважає своїм другом, який заспокоїть, додасть сил та енергії в цьому гомінкому світі. 

19 січня Поліні Григорівні виповнюється 60! Тож бажаємо  Ювілярці, щоб завжди здійснювались мрії, втілювалися в життя плани та ідеї, а успіх та процвітання стали постійними супутниками усіх починань. 

Нехай це світле свято, яке символізує ще один пройдений етап життєвого шляху, додасть  нових сил й натхнення для здійснення майбутніх сподівань і трудових звершень.

Міцного здоров'я, теплого сімейного вогнища, взаєморозуміння, душевної гармонії та творчого довголіття! 

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Клесівської селищної ради 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь