A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

ВІТАЄМО З 25-ОЮ РІЧНИЦЕЮ НАШОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 24.08.2016 11:36
Кількість переглядів: 880

Доброго дня, шановні краяни!

Є в серпні день знаменний для кожного українця, 24 серпня, День Незалежності. Величний ювілей святкує український народ сьогодні, 25 років тому ми отримали право самостійно будувати нашу державу. Та в складні часи доводиться зустрічати 25 річницю нашої незалежності, боротьба триває і донині. Я низько вклоняюсь тим, хто зустрічає свято на передовій, я щиро вірю, що ми витримаємо і це випробування, ми здолаємо агресію спрямовану проти нас. Про незалежність мріяло не одне покоління українців, але саме нам судилося отримати цей шанс, бути господарями на своїй землі, тому ми не маємо права його втратити, ми зобов`язані виправдати надії наших предків, що боролись за незалежність в різні епохи. Ми повинні створити Україну такою, щоб наші нащадки могли гордитись нею, живучи в спокої та достатку на рідній землі. Пам`ятаймо, що ми українці, незалежно від поглядів чи віри. Важливо не опускати руки. Ми - держава. Міцна і велика. Нам 25 років. За нами стоїть тисячолітня історія нашої держави України-Русі. Нехай це свято, День Незалежності України, вселяє гордість за величний український народ, нашу країну, об’єднує всіх українців, дарує усім нам світлі надії та впевненість у завтрашньому дні.

Серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ нашої свободи.  Ми – творці історії нашої країни, зробити її процвітаючою обов`язок кожного з нас.

Як молитву хочу промовити такі слова:  вірую в нашу країну, вірую в наш народ, вірую в нашу перемогу, вірую в наше щасливе майбутнє, ніхто і ніщо не поставить нас на коліна. З нами Бог!

Прийміть мої вітання з нашим великим національним святом. Від щирого серця бажаю усім миру, добра, достатку. Слава Україні! Слава нашим героям! Зі святом Незалежності!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь