Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Майбутнє лісу в твоїх руках

Дата: 28.04.2016 11:47
Кількість переглядів: 965

      На базі комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради 20 квітня 2016 року відбувся Х обласний збір учнівських лісництв «Майбутнє лісу в твоїх руках». У зборі взяли участь 51 юний лісівник – представники 17 учнівських лісництв. Ініціаторами та організаторами проведення заходу стали комунальний заклад «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради, управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації і Рівненське обласне управління лісового і мисливського господарства.

      Традиційно у цьому конкурсі взяли участь члени учнівського лісництва «Сосновий бір» Клесівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів за матеріальної підтримки ДП Клесівський лісгосп на чолі з керівником Михайлом Ониськевичем та голови Клесівської об’єднаної громади Василя Гриника.

      Захід відбувався у два етапи, на яких учні мали можливість презентувати творчі звіти про проведену роботу шкільних лісництв, а також захистити роботу з навчального дослідництва.

      Переможцями обласного збору учнівських лісництв «Майбутнє лісу в твоїх руках» ( ІІ місце) визнано юних лісівників учнівського лісництва «Сосновий бір» Клесівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Члени шкільного лісництва, на чолі з керівником Тетяною Войтко, представили творчі звіти, фоторепортажі про проведену природоохоронну роботу, власноруч виготовлені наочні посібники ( колекції, гербарії, муляжі), вироби з природного матеріалу. На суддів справило враження обсяг виконаної роботи юними лісівниками, яку відмінно презентували Зданевич Ольга та Бондар Олена. На захисті робіт з навчального дослідництва Оленіч Ольга представила роботу на тему «Вирощування сосни звичайної на г?рунтах пошкоджених в результаті видобутку бурштину», яка є дуже актуальною. Захист роботи супроводжувався мультимедійною презентацією та лаконічним і змістовним викладом проведеного дослідження, що й дало змогу посісти ІІ місце у конкурсі-захисті дослідницьких робіт. Переможці були відзначені цінними подарунками від Рівненського обласного управління лісового і мисливського господарства.

      Дякуємо спонсорам та юним лісівникам, які не тільки проводять велику природоохоронну роботу, а ще й гідно представляють нашу громаду на обласному рівні. Подальших успіхів та перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь