A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Бібліотечний урок "Твій друг – книга" та майстер-клас з папероплетіння провели у Пугачській бібліотеці

Дата: 18.09.2017 12:24
Кількість переглядів: 1850

       15 вересня в Пугачській публічно – шкільній бібліотеці  відбувся бібліотечний урок "Твій друг - книга". На заході були присутні учні третього класу Пугачської ЗОШ І ст., та класний керівник Гарська Галина Тимофіївна.

      Урок провели з метою ознайомити дітей з процесом створення книги, викликати в учнів почуття поваги й шанобливого ставлення до книги, виховувати бажання читати, відвідувати бібліотеку.

      Діти уважно слухали цікаву, змістовну розповідь бібліотекаря Карплюк Валентини, відповідали на поставлені запитання, активно брали участь у діалозі - охоче ділилися знаннями з чого виготовляють книгу, правилами поводження з нею  та прислів'ями про книгу. Щоб діти не стомилися від  потоку інформації і  мали бажання  в майбутньому відвідувати бібліотечні уроки, на них чекав сюрприз. Учасники лялькового театру "Зустріч з казкою" підготували і показали дітям виставу "Вогонь – наш друг чи ворог?". Вистава сподобалася юним глядачам,  адже лялькові персонажі не тільки розмовляли між собою, вони загадували дітям загадки, танцювали та співали пісні  під веселу музику. Бібліотечний урок закінчився, та  дружба з книгою не закінчиться ніколи!

Полюбіть книжки, малята!

Будуть всі вас поважати.

Виростайте не ліниві,

І розумні, і сміливі.

Книга мудру дасть пораду,

Книга розуму навчить І ніколи вам не зрадить.

Діти, з книгою дружіть!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

          Уже стало доброю традицією у бібліотеці села Пугач проводити  зустрічі з  майстринями села, які не тільки  презентують свої роботи  а із задоволенням проводять майстер – клас .

        Кожен відвідувач бібліотеки  має змогу милуватися роботами  Шепетко  Ольги Павлівни – шедеври її рук: корзинки, вази, черевички, вітряк , санчата, соняшник ( папероплетіння) прикрашають куточок « Народні умільці».  Роботи майстрині неодноразово були представлені під час проведення масових заходів в селищі Клесів, району  та області. На протязі року  Ольга Павлівна неодноразово проводила  майстер – клас  і по виготовленню ялинкової прикраси, писанки, виробів із пластиліну.15 вересня майстриня  разом з учнями  виготовляли квіти, вироби з паперу.. Діти з великим ентузіазмом і терпінням творили  квітку своїми руками і  цьому їх доступно, цікаво навчала майстриня. А насамкінець бібліотекар пригостила всіх запашним чаєм і щиро подякувала ,  Шепетко О. П.,і всім учасникам за їх активну участь в сприянні організації цікавого дозвілля, для школяриків.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь