A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Чергові перемоги учнів Клесівської ЗОШ І – ІІ ступенів (Фотозвіт)

Дата: 11.04.2017 14:06
Кількість переглядів: 902

7-8 квітня 2017 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру в м. Києві відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади екологічних проектів (Міжшкільних екологічних проектів), організований Національним еколого-натуралістичним центром спільно з Міжнародною школою "Меридіан".  Метою проекту є виявлення та підтримка талановитої учнівської молоді, яка здійснює експериментальну й науково-дослідницьку роботу у галузі екології. Для участі в І етапі необхідно було зареєструватися та розмістити тези наукового проекту в режимі он-лайн. Всього було зареєстровано 192 проекти, 95 з яких відібрано для участі у  ІІ етапі олімпіади. Науковий проект, який підготували учні 8 класу Клесівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Олена Бондар та Ольга Оленіч (науковий керівник – Наталія Царук) переміг у І етапі конкурсу і команду на чолі з керівником запросили для участі в очному етапі.

Роботи були представлені учасниками  із всіх куточків України. У перший конкурсний день відбувався захист екологічних проектів. Команда Клесівської школи гідно захищала свій науковий проект, що й було відмічено висококомпетентним журі, а на наступний день було відзначено переможців. Ольга Оленіч та Олена Бондар були нагороджені дипломом та спеціальним призом журі за перемогу в конкурсі у номінації «Екологія та біорізноманіття».

Крім того по завершенні захисту наукових робіт учасникам заходу було організовано змістовну екскурсію до Музею хліба, зоологічного куточку та оранжереї. А на другий конкурсний день учасники відправилися на екскурсію до Межигір’я. Дякуємо організаторам конкурсу за позитивні емоції, нові враження та цінні подарунки, а батькам, селищній раді та адміністрації школи за  підтримку. Вітаємо переможців олімпіади і бажаємо їм творчих звершень у подальшому!

Щороку згідно з планом всеукраїнських та міжнародних очно-заочних масових заходів з учнівською та студентською молоддю Міністерства освіти і науки України Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено Всеукраїнський конкурс-огляд «Дивовижна теплиця». Конкурс проводився з метою сприяння розвитку мережі навчальних теплиць, навчально-дослідницької роботи в загальноосвітніх, позашкільних та професійно- технічних навчальних закладах України, виявлення та розповсюдження кращого досвіду, нових напрямів в організації роботи в навчальних теплицях, впровадження й поширення ефективних, ресурсоощадних й екологічно безпечних технологій в навчально-виховному процесі навчальних закладів України, підтримки творчої праці педагогічних працівників, підвищення їх майстерності та популяризації творчих здобутків у галузі дослідництва. У конкурсі брали участь представники різних регіонів України. Подані на конкурс матеріали оцінювалися за наступними критеріями: 1. організація навчально-виховної роботи в теплиці; 2. забезпечення сучасних екологічно безпечних технологій вирощування сільськогосподарських культур; 3. наукова та методична досконалість поданих матеріалів; 4. ефективність виробничої діяльності в теплиці; 5. якість поданих матеріалів

 Відповідно до підсумкового рішення журі конкурсу Шкільне лісництво     "Сосновий бір" Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів Клесівської  селищної ради Сарненського району Рівненської області було нагороджено грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі - огляді «Дивовижна теплиця»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь