Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Клесівської ОТГ

Дата: 31.08.2018 09:24
Кількість переглядів: 1086

 

Традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Клесівської селищної ради  відбулася 28 серпня в залі засідань адміністративного приміщення ради. У роботі взяли участь селищний голова Василь Гриник та його заступник Тетяна Коханевич, а також керівники загальноосвітніх шкіл, завідуючі дошкільними навчальними закладами і їх заступники.

 Під час заходу обговорили здобутки та проблеми, окреслили завдання діяльності відділу освіти, культури, молоді та спорту й навчальних установ громади.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Наталія Чорна детально підсумувала діяльність закладів освіти об’єднаної громади у минулому році, розповіла про пріоритети початкової освіти в умовах реформування нової української школи, визначила основні завдання на новий навчальний рік.

Цьогорічна конференція була проведена у формі «круглого столу», якому передували окремі серпневі педагогічні студії. На базі закладів загальної середньої освіти працювало 14 секцій: практична психологія і соціальна педагогіка; виховна робота та позашкільна освіта; технології; дошкільна освіта; початкова освіта; українська мова та література; зарубіжна література; іноземна мова; математика та фізика; інформатика; біологія, хімія, екологія, основи здоров’я, природознавство; географія та економіка; суспільні предмети; мистецтво. Учасники цих студій обговорили інструктивно - методичні рекомендації щодо вивчення в закладах загальної середньої освіти навчальних предметів та організацію освітнього процесу у 2018-2019 н.р., питання оновлення змісту освіти,  надання академічної свободи у діяльності вчителя, формування нового освітнього середовища. Увагу також акцентували на  напрямках діяльності освітніх галузей та навчальних предметів в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа», упровадженні нового Державного стандарту початкової освіти. Серед висвітлених питань – пріоритети виховання особистості в умовах  створення Нової української школи, оновлення змісту освіти як основи формування національної свідомості, пріоритети діяльності психологічної служби.

Заступник селищного голови Тетяна Коханевич у своєму виступі проаналізувала виконання заходів Клесівської селищної ради з енергоефективності, підвозу дітей, матеріально-технічного забезпечення закладів та ознайомила освітян з пріоритетними напрямками розвитку освітнього середовища об’єднаної громади.

Селищний голова Василь Гриник привітав педагогів з початком нового навчального року, подякував вчителям за їх працю, оптимізм і щиру любов до дітей та наголосив, що виконавчий комітет, депутатський корпус із розумінням ставляться до проблем освітянської галузі, вишукують конкретні шляхи їх вирішення й побажав, щоб освітяни, в свою чергу, прагнули до вдосконалення своїх професійних якостей та вміло застосовували їх на практиці. 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь