A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Клесівської ОТГ

Дата: 31.08.2018 09:24
Кількість переглядів: 1049

 

Традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Клесівської селищної ради  відбулася 28 серпня в залі засідань адміністративного приміщення ради. У роботі взяли участь селищний голова Василь Гриник та його заступник Тетяна Коханевич, а також керівники загальноосвітніх шкіл, завідуючі дошкільними навчальними закладами і їх заступники.

 Під час заходу обговорили здобутки та проблеми, окреслили завдання діяльності відділу освіти, культури, молоді та спорту й навчальних установ громади.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Наталія Чорна детально підсумувала діяльність закладів освіти об’єднаної громади у минулому році, розповіла про пріоритети початкової освіти в умовах реформування нової української школи, визначила основні завдання на новий навчальний рік.

Цьогорічна конференція була проведена у формі «круглого столу», якому передували окремі серпневі педагогічні студії. На базі закладів загальної середньої освіти працювало 14 секцій: практична психологія і соціальна педагогіка; виховна робота та позашкільна освіта; технології; дошкільна освіта; початкова освіта; українська мова та література; зарубіжна література; іноземна мова; математика та фізика; інформатика; біологія, хімія, екологія, основи здоров’я, природознавство; географія та економіка; суспільні предмети; мистецтво. Учасники цих студій обговорили інструктивно - методичні рекомендації щодо вивчення в закладах загальної середньої освіти навчальних предметів та організацію освітнього процесу у 2018-2019 н.р., питання оновлення змісту освіти,  надання академічної свободи у діяльності вчителя, формування нового освітнього середовища. Увагу також акцентували на  напрямках діяльності освітніх галузей та навчальних предметів в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа», упровадженні нового Державного стандарту початкової освіти. Серед висвітлених питань – пріоритети виховання особистості в умовах  створення Нової української школи, оновлення змісту освіти як основи формування національної свідомості, пріоритети діяльності психологічної служби.

Заступник селищного голови Тетяна Коханевич у своєму виступі проаналізувала виконання заходів Клесівської селищної ради з енергоефективності, підвозу дітей, матеріально-технічного забезпечення закладів та ознайомила освітян з пріоритетними напрямками розвитку освітнього середовища об’єднаної громади.

Селищний голова Василь Гриник привітав педагогів з початком нового навчального року, подякував вчителям за їх працю, оптимізм і щиру любов до дітей та наголосив, що виконавчий комітет, депутатський корпус із розумінням ставляться до проблем освітянської галузі, вишукують конкретні шляхи їх вирішення й побажав, щоб освітяни, в свою чергу, прагнули до вдосконалення своїх професійних якостей та вміло застосовували їх на практиці. 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь