Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Клесівської селищної ради

Дата: 27.09.2018 16:56
Кількість переглядів: 668

Фото без опису

26 вересня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Клесівської  селищної ради.  Під час засідання було розглянуто низку питань:

1.Про підготовку об’єктів господарського комплексу Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 року.(Доповідав Кравчук С.С – головний спеціаліст відділу економіки, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної власності, містобудування та архітектури.).

2. Про стан проживання та виховання малолітніх та неповнолітніх дітей в сім’ях гр.Добринської Л.О та гр.Марченко Н.І.(Доповідала Шевчук О.М.- головний спеціаліст відділу освіти,  культури, молоді та спорту ).

3. Про хід виконання рішення виконкому від 28 березня 2018 року №46 «Про проведення сезону безпеки на водних об’єктах селищної ради у весняно-літній період 2018 року».(Доповідала Романюк Л.М – секретар виконкому).

4. Про погодження графіків роботи закладів торгівлі.(доповідала Богушевська І.А – провідний спеціаліст відділу економіки, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної  власності, містобудування  та  архітектури).

5. Про план роботи виконкому Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської  області на жовтень 2018 року(доповідала Романюк Л.М. - секретар виконкому).

6. Розгляд заяв громадян та відношень підприємств, установ, організацій (доповідала Мартинюк О.В. - провідний спеціаліст відділу організаційного забезпечення та адміністративно-господарської  діяльності). Були прийняті рішення про виплату 8 жителям громади матеріальних допомог на лікування, загальна сума яких становить 19000 гривень.

7. Про розпорядження селищного  голови,  видані  в період  між   засіданнями виконкому(доповідала Романюк Л.М. - секретар виконкому ).                 

 Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд, були підтримані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь