A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У бібліотеці с.Клесів відзначили Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 01.10.2018 15:13
Кількість переглядів: 1107

 

30 вересня,до Всеукраїнського дня бібліотек, у публічній бібліотеці    села Клесів відбувся  день відкритих дверей, в рамках якого на відвідувачів чекало багато цікавих сюрпризів.

З  оригінальним привітанням завітали до бібліотеки «баба Параска і баба Палажка». У гості  до малюків прибула Баба Яга.  Загадки, вікторини ,солодкі  призи від «Ягусі»  припали до смаку усім дітлахам.

 Феєрично пройшла акція «Бібліотекар на годину». Бібліотекар  пропонувала відвідувачам спробувати побувати по той бік бібліотечної кафедри. Кожен бажаючий мав змогу відчути себе в ролі бібліотекаря, самостійно віднайти потрібну книжку на полиці, попередньо ознайомившись з бібліотечними фондами та заповнити свій читацький формуляр.

Справжнім святом для користувачів бібліотеки стали проведені на терасі закладу лялькові вистави «Зайчикова хатка», «Півник і двоє мишенят». Нагородою для гуртківців були оплески присутніх і щирі усмішки  дітей.

 В цей день доброю традицією стало проведення  майстер – класу із виготовлення паперових сердець разом із майстринею Ольгою Шепетко. На них діти написали свої побажання бібліотеці.

Також школярі взяли участь у флеш – мобі «Читати – це круто!», продемонструвавши свою любов до читання книги.

Всеукраїнський день бібліотек працівники і читачі книгозбірні відзначали не лише вдень, а й після заходу сонця – з  настанням сутінок у бібліотеці завирувало нічне життя. Замість звичної темряви і тиші у стінах закладу лунали веселий гомін і сміх. Аби добре відпочити, розважитися та поповнити свій багаж знань юнаки та дівчата завітали у вечірню бібліотеку на літературно-мистецьку акцію „Бібліотечні сутінки”.

Впродовж святкового дня на читачів чекали різноманітні заходи, однак двері  закладу  відкриті не тільки у Всеукраїнський день бібліотек. Тут раді вітати користувачів щодня, адже бібліотека – це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості, творчості і дозвілля. 

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

Більше фото в альбомі Всеукраїнський день бібліотек у бібліотеці с.Клесів 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь