A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Карпилівці відбулися "Сімейні перегони"

Дата: 06.11.2018 10:59
Кількість переглядів: 664

 

04 листопада 2018 року на базі Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  пройшов ІІ етап І туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони». Проведення такого заходу на території нашої громади надзвичайно актуально, адже це стимулює до активного сімейного дозвілля, піднесення рівня і престижу занять фізичною культурою, пропаганди здорового способу життя, залучення жителів усіх населених пунктів громади до проведення дозвілля у родинному колі. До участі у змаганнях представлено 4 попередньо відібрані команди: сім`я Мельників (с.Карасин), сім`я Цоби (с.Клесів), сім`я Сидорчуків (смт.Клесів), сім`я Макарицьких (с.Карпилівка). До складу команди-сім’ї входили: мама, тато та дві дитини 6-14 років.

Кожна з команд свої здібності проявляла в інтелектуальній грі «Спорт в цифрах» та у п’яти спортивних естафетах: «Гол», «Влуч у ворота», «Обери ціль», «Дартц», «Влуч м’ячем». За підсумковими результатами кращими учасниками змагань стала сім’я Цоби. Серед дітей-учасників найбільш енегії проявила 6-річна донька сім’ї Сидорчуків, яку визнали «талісманчиком змагань».

Переможці отримали право поборотися з іншими, найсильнішими сім’ями, у наступному етапі І туру обласної гри, який відбудеться 11 листопада 2018 року у м.Вараш.

Гостинно приймали учасників змагань та гостей свята педагогічний колектив Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а учні школи  підготували для присутніх художні номери. Ведучий спортивного дійства – Василь Мартинюк.

Ольга Мартинюк

  Фото з ФБ-сторінки Василя Мартинюка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь