Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Правила благоустрою та утримання території населених пунктів Клесівської селищної ради

Дата: 06.11.2018 17:33
Кількість переглядів: 704

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта

Правила благоустрою та утримання території населених пунктів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області

 

Відповідно  до  вимог  Закону  України від 11.09.2003 № 1160-ІV  “Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”,  з метою одержання зауважень  і  пропозицій  від  фізичних  та  юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект регуляторного акту “Про затвердження Правил благоустрою та утримання території населених пунктів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області”

Розроблений: Клесівською селищною радою Сарненського району Рівненської області .

Проект спрямований на: збереження і охорону навколишнього природного середовища; забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя.

Метою даного регулювання є: створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля.

Проект  разом з аналізом регуляторного впливу  оприлюднюється    на сайті Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.

 

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у  Клесівській селищні раді ,  каб. № 2 та на сайті Клесівської селищної ради.

 

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця  з дня оприлюднення  (норма статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”) до 6 грудня 2018 року на адресу розробника: смт.Клесів, вул.Свободи, 10. 

 

Правила благоустрою та утримання території населених пунктів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області (натиснути для перегляду) 

 

 

Фото без опису Фото без опису 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь