A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся півфінал "Сімейних перегонів"

Дата: 13.11.2018 09:07
Кількість переглядів: 664

 

11 листопада у Варашської ЗОШ № 1 відбулися змагання «Сімейні перегони. Рухова активність». За перемогу боролися одразу 10 команд, серед яких і представники від Клесівської ОТГ - сім'я Макарицьких(с.Карпилівка). Тато Анатолій, мама Ганна та не менш відповідальні Анжеліка з Артемком, хоч і не здобули призових місць, проте показали на конкурсі хороші результати. Схвальні відгуки отримували і щодо форми з логотипом громади. Учасники отримали подарунки від ТМ «Скиба» та благодійного фонду «Наш край» Василя Яніцького. А від Клесівської селищної ради  Макарицькі отримали у подарунок сучасний електрочайник.

«Програма цьогорічних "Сімейних перегонів" значно змінилася у порівнянні з минулими роками. Одразу шість нових командних конкурсів очікували на кожен колектив. Етапи були розділені на спортивні естафети та інтелектуальне завдання. В останньому всі сім’ї змагалися протягом двох хвилини у вікторині, яка складалася з питань на спортивну тематику, де відповідями були цифри. Наприклад: Яка довжина марафонської дистанції?; Скільки хвилин триває один раунд у боксі на Олімпійських іграх?; На якій висоті від поверхні майданчика знаходиться баскетбольний кошик? та багато інших…Однак більшість завдань все ж вимагали не тільки теоретичних знань, а й хорошої фізичної підготовки, злагодженої командної роботи і влучності.» - повідомляє сайт ВСЕ 

 

Кожен з учасників зумів на власному прикладі довести, що відпочинок в колі сім’ї - це дійсно найкращий спосіб провести вихідні. 

Фото без опису сім'я Макарицьких

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь