A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулося засідання сесії Клесівської селищної ради

Дата: 27.12.2018 08:15
Кількість переглядів: 944

 

 

22 грудня, відбулось останнє в 2018 році засідання сесії Клесівської селищної  ради. Участь у засіданні приймали: Тетяна Коханевич – заступник селищного голови; Ганна Карпець – староста с.Карпилівка; Надія Дубчук – завідувач сектору із земельних питань; Наталія Чорна – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту; Леонід Павлюк – начальник відділу інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної  власності, містобудування та архітектури; Андрій Ведров – головний спеціаліст відділу відділу з юридичного, кадрового забезпечення та мобілізаційної роботи Клесівської селищної ради.

Роботі сесії передувала приємна подія. У залі привітали  футбольні команди «Граніт» смт.Клесів та «Полісся» с.Карпилівка з успішним завершенням футбольного сезону Сарненського району 2018 року, де «Граніт»в першій лізі  лідирує третій рік поспіль, а «Полісся» цього річ здобуло друге місце серед команд другої ліги та перейшов у першу. Представники команд отримали грамоти та грошові винагороди. Доречі, наших футболістів вітали й в Сарненському районному БК 21 грудня, де відбулося нагородження команд І та ІІ ліг грамотами, кубками, грошовими винагородами і м’ячами за підсумками Сарненської районної федерації по футболу. Кращими гравцями стали Ігор Никончук, Сергій Заєць та Вадим Марков.

Читайте також: ФК "Граніт" - володарі Суперкубку Сарненського району 2018 та Новини футболу

 Особливі слова подяки в сесійній залі  прозвучали на адресу Сергія Скуміна – керівника ГО «Спортивний клуб «Фаворит».  «Сказати, що я захоплююсь цією людиною – це нічого не сказати. Якби ми всі любили так свою роботу, як любить Сергій Вікторович, при цьому безоплатно,то наша громада, наша країна – процвітали б», - наголосила Тетяна Коханевич.

Перед початком пленарного засідання селищний голова Василь Гриник також представив присутніх в залі членів учнівського самоврядування - Артем Прунь та Олександра Гамза, які виявили бажання прийняти участь в засіданні сесії. 

Розпочалося пленарне засідання із затвердження порядку денного. З внесеними змінами на розгляд сесії було представлено 20 питань, найголовнішим з яких було питання прийняття рішення «Про селищний бюджет на 2019 рік».  Попередньо проект селищного бюджету обговорювали під час засідань постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

Депутатами було підтримано 18 проектів рішень. 2 проекти («Про списання з балансу КП «Клесівводоканал» багатоквартирних житлових будинків», «Про безоплатну передачу об’єктів електричних мереж вулиць Я.Мудрого та Грушевського в с.Клесів Сарненського району Рівненської області») було відправлено на доопрацювання. Окрім цього, було прийнято 31 рішення із земельних питань. 

Усі рішення можна переглянути у розділі "Рішення , протоколи сесії Клесівської селищної ради". 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь