Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулося засідання сесії Клесівської селищної ради

Дата: 27.12.2018 08:15
Кількість переглядів: 987

 

 

22 грудня, відбулось останнє в 2018 році засідання сесії Клесівської селищної  ради. Участь у засіданні приймали: Тетяна Коханевич – заступник селищного голови; Ганна Карпець – староста с.Карпилівка; Надія Дубчук – завідувач сектору із земельних питань; Наталія Чорна – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту; Леонід Павлюк – начальник відділу інвестицій, інфраструктури, житлово-комунального господарства, комунальної  власності, містобудування та архітектури; Андрій Ведров – головний спеціаліст відділу відділу з юридичного, кадрового забезпечення та мобілізаційної роботи Клесівської селищної ради.

Роботі сесії передувала приємна подія. У залі привітали  футбольні команди «Граніт» смт.Клесів та «Полісся» с.Карпилівка з успішним завершенням футбольного сезону Сарненського району 2018 року, де «Граніт»в першій лізі  лідирує третій рік поспіль, а «Полісся» цього річ здобуло друге місце серед команд другої ліги та перейшов у першу. Представники команд отримали грамоти та грошові винагороди. Доречі, наших футболістів вітали й в Сарненському районному БК 21 грудня, де відбулося нагородження команд І та ІІ ліг грамотами, кубками, грошовими винагородами і м’ячами за підсумками Сарненської районної федерації по футболу. Кращими гравцями стали Ігор Никончук, Сергій Заєць та Вадим Марков.

Читайте також: ФК "Граніт" - володарі Суперкубку Сарненського району 2018 та Новини футболу

 Особливі слова подяки в сесійній залі  прозвучали на адресу Сергія Скуміна – керівника ГО «Спортивний клуб «Фаворит».  «Сказати, що я захоплююсь цією людиною – це нічого не сказати. Якби ми всі любили так свою роботу, як любить Сергій Вікторович, при цьому безоплатно,то наша громада, наша країна – процвітали б», - наголосила Тетяна Коханевич.

Перед початком пленарного засідання селищний голова Василь Гриник також представив присутніх в залі членів учнівського самоврядування - Артем Прунь та Олександра Гамза, які виявили бажання прийняти участь в засіданні сесії. 

Розпочалося пленарне засідання із затвердження порядку денного. З внесеними змінами на розгляд сесії було представлено 20 питань, найголовнішим з яких було питання прийняття рішення «Про селищний бюджет на 2019 рік».  Попередньо проект селищного бюджету обговорювали під час засідань постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

Депутатами було підтримано 18 проектів рішень. 2 проекти («Про списання з балансу КП «Клесівводоканал» багатоквартирних житлових будинків», «Про безоплатну передачу об’єктів електричних мереж вулиць Я.Мудрого та Грушевського в с.Клесів Сарненського району Рівненської області») було відправлено на доопрацювання. Окрім цього, було прийнято 31 рішення із земельних питань. 

Усі рішення можна переглянути у розділі "Рішення , протоколи сесії Клесівської селищної ради". 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь