Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 15.02.2019 09:51
Кількість переглядів: 681

 

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день далекого 1989 року радянські війська були виведені з території Афганістану. До мирного життя поверталися не за роками змужнілі, посивілі чоловіки, брати, сини, онуки, позаду яких залишалися жорстокі будні десятирічної війни, а попереду - адаптація до мирного життя.

Десять років українські родини, чиї сини, брати і батьки брали участь у військових діях, з нетерпінням чекали на цей день. Однак не для всіх він прийшов радісним і щасливим. Тисячі співвітчизників, серед яких і наші земляки, так і не повернулися до рідної домівки. Це тяжкі і непоправні втрати. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих.

Багато воїнів-інтернаціоналістів і сьогодні в строю – вони передають свій безцінний бойовий досвід воїнам української армії, зі зброєю в руках захищають на сході країни незалежність свого народу. Ми цінуємо вашу самовідданість та самопожертву і переконані, що ваш досвід, високі моральні якості, активна громадянська позиція й надалі слугуватимуть прикладом для нинішніх поколінь захисників Батьківщини та ствердженню миру і злагоди на рідній українській землі.

Бажаємо Вам, шановні воїни-інтернаціоналісти, ветерани-афганці, вашим родинам міцного здоров’я, родинного тепла, добробуту і мирного неба! 

 

Клесівська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь