Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся шостий Відкритий дитячий турнір зі спортивної жіночої боротьби

Дата: 28.02.2019 14:57
Кількість переглядів: 519

Фото без опису 

21-23 лютого в смт.Клесів відбувся шостий Відкритий дитячий турнір зі спортивної жіночої боротьби. На змагання прибуло 118 спортсменок з Львівської, Житомирської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської та Рівненської областей України, а також учасники з Польщі (Луков, Хелм, Вежбіце) та Білорусі(Мінськ,Пінськ, Брест).

Розпочався турнір з урочистого відкриття у міському Будинку культури. З вітальним словом та найкращими побажаннями до учасниць змагань звернулися Клесівський селищний голова Василь Гриник, керівник ГО «Спортивний клуб «Фаворит» Сергій Скумін, заслужені тренери України Іван Палій та Андрій Пістун.

З музичними  вітаннями виступили вихованці Клесівської дитячої музичної школи, а учасники гуртка «Театральний вулик» і дитячий колектив «Бурштиновий дивограй» представили свої хореографічні композиції.

А вже за підсумками трьохденних змагань юним спортсменкам було вручено  виборені неабиякою силою духу та жагою до перемоги нагороди: грамоти, медалі та цінні подарунки.

Хороші результати показали, зайнявши призові місця вихованці ГО «Спортивний клуб «Фаворит» та КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»:  Соломія Мацелик (Імісце), Людмила Солоха (І місце), Ірина Дубовець (ІІ місце), Інна Бугай(ІІ місце), Анна Яцкевич (ІІ місце), Анастасія Кухаревич (ІІІ місце). Ірина Дубовець отримала також грамоту в номінації "За волю до перемоги".  

  Генеральним спонсором нинішніх змагань став Клесівський кар’єр нерудних копалин «Технобуд» в особі генерального директора Скрипника Олександра Жоржовича та виконавчого  директора Ковальчука Олександра Володимировича. Також дякуємо за допомогу спортивній школі приватному підприємцю Штокал Володимиру Андрійовичу; приватному  підприємцю Пехотіну Андрію Васильовичу,  директору Томашгородського кар’єроуправління  Лап’юку Олегу Олександровичу,  організаторам нинішнього турніру та всім небайдужим до розвитку спортивного руху в  Клесівській  громаді.

Ольга Мартинюк

Більше фото в Альбомі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь