Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

26 березня - День Національної Гвардії України!

Дата: 26.03.2019 10:05
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

Сьогодні, 26 березня, в Україні відзначають День Національної гвардії України(НГУ). Військовослужбовці НГУ захищають територіальну цілісність та суверенітет України, допомагають правоохоронцям забезпечувати громадську безпеку в середині країни.

13 березня 2014 року Верховна Рада України прийняла законопроект «Про Національну гвардію України», який підтримали 262 депутати. А Президент України Петро Порошенко своїм указом від 18 березня 2015 року встановив 26 березня Днем Національної гвардії України.

В Нацгвардію були перекваліфіковані Внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України. Це військове формування з  правоохоронними функціями, керівника якого призначає Верховна Рада України за поданням Президента.

Щороку ми відзначаємо цей день зі скорботою за тих, хто віддав своє життя за суверенність України, і з гордістю за тих, хто нині боронить її на Сході нашої держави.

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Щиро зичимо Вам та Вашим сім`ям міцного здоров`я, родинного благополуччя, душевного спокою та мирного неба. Божого благословення Вам, високого професіоналізму і стійкості!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь