A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесівській громаді відбулися заходи до 74-річниці перемоги над фашизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2019 11:27
Кількість переглядів: 645

 

9 травня на Братському кладовищі в селищі Клесів відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участі представників влади, ветеранів, учасників АТО та їх родин, представників підприємств, установ та організацій. До початку мітингу біля кладовища фінішував традиційний велопробіг, який щорічно проводиться на теренах громади з метою привернення уваги до подій Другої Світової війни, підтримки ідеї єдності та миру. А об 11:00 розпочалася урочиста частина заходу. У своїх виступах ведучі згадували події 1941-1945 років, розповідали присутнім про українських героїв, що загинули на фронтах, здобуваючи мир для дітей та онуків.

Селищний голова Василь Гриник подякував сивочолим ветеранам, учасникам Другої Світової війни, учасникам дій на території інших держав та учасникам АТО за мужність і самовідданість, вірність обов’язку і стійкість духу у війні з небезпечним супротивником, адже ми повинні бути єдиним цілим в подоланні всіх негараздів, які випали на долю України.

Зі щирими словами подяки до ветеранів Другої світової війни та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни та побажаннями миру звернулася працівник відділу з юридичного, кадрового забезпечення та мобілізаційної роботи Валентина Кухаревич.

Пам’ять загиблих захисників, а також всіх ветеранів, хто не дожив до сьогоднішнього дня, вшанували хвилиною мовчання.

По завершенню мітингу настоятелі Свято-Благовіщенського собору, Свято-Успенської та Петро-Павлівської церкви відправили панахиду по загиблих воїнах.

До слова, напередодні урочистих подій, 8 травня – у День пам’яті та примирення - усіх ветеранів Клесівської громади відвідали селищний голова,  працівник відділу з юридичного, кадрового забезпечення та мобілізаційної роботи й учасники аматорського вокального колективу клубу с.Клесів «Жовті мережки». А у подарунок гості принесли із собою продовольчі пакети, щирі слова та добру пісню.


Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Більше фото в альбомі за посиланням http://klesivska.gromada.org.ua/album/3926/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь