A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Переможці конкурсу «Жінка – берегиня роду»

Дата: 13.05.2019 20:06
Кількість переглядів: 1275

 

Переможці конкурсу «Жінка – берегиня роду»

У номінаціях:

 «Жінка-лідер року» - Цоба Оксана Петрівна.

Пані Оксана  – голова батьківського комітету Клесівської ЗОШ I-II ступенів, меценат та активний учасник шкільних заходів. Відзначається своєю активністю та енергійністю у громадській діяльності. Виступила ініціатором у встановленні дитячих майданчиків у селі Клесів.

Фото без опису


 

«Керівник року» - Пацук Антоніна Іванівна 

Пані Антоніна свою трудову діяльність поєднала із серйозною відповідальною професією,  адже вона  начальник станції «Клесів» Виробничого структурного підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» Укрзалізниці.  Тому, саме  від цієї чарівної жінки залежить, чи вчасно ви або ваш вантаж  прибудете до пункту призначення.

Фото без опису


 

«Відданість громаді» - Тишковець Світлана Павлівна

Жителі села Карасин довірили пані Світлані важливу місію – бути старостою, адже вона має чітку громадську позицію та завжди відстоює інтереси села в громаді. Світлана Павлівна дуже активна. Цьогоріч  вона разом з сім’єю  приймала участь в «Сімейних перегонах» у  відбірковому турі в ОТГ і посіла 1-ше місце та виборола призове місце серед 9 команд в обласному етапі перегонів  в м. Вараш. 

Фото без опису


 

 «Сучасна жінка» - Скуміна Інна Алімівна.

Пані Інна - вчитель англійської мови Клесівської ЗОШ  I-II ступенів-ліцею та голова профспілкової організації школи. Вона займає активну громадську позицію, є учасницею народного аматорського хору смт. Клесів. Це сучасна жінка - толерантна, порядна, доброзичлива, весела та  завжди позитивна. Вона є прикладом  для учнів, колег і друзів.

Фото без опису


 

 «Підприємець року» -  Михайлицька Юлія Юхимівна.

Пані Юлія в 2003 році відкрила власну справу у рідному селі Карпилівка. Вона займає активну громадську позицію, неодноразово надавала спонсорську допомогу дитячому садочку та школі села. Нагороджена грамотою «За вагомий внесок в розвиток і вдосконалення підприємницької діяльності в районі, багаторічної праці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування». Ця жінка доброзичлива, приємна у спілкуванні та завжди усміхнена.

Фото без опису


 

 «Наставник року» - Тищенко Наталія Юріївна

 Наталія Юріївна вільно володіє методикою викладання предметів в початковій школі. Проте вона завжди  активно займається самоосвітою, відвідуючи різноманітні семінари та тренінги. В цьому році  пані Наталія виступала на засіданні методичного об’єднання з презентацією свого педагогічного досвіду, а також  проводила практичний семінар та тренінг по методиці навчання в новій українській школі .

Фото без опису Фото з ФБ-сторінки Наталії Тищенко


 

 «Комунальник року» - Добринік Любов Мусіївна.

Пані Любов  працює майстром дочірнього підприємства «Клесівсервіс»  при КП «Клесівводоканал». Вона добре  володіє організаційними здібностями, має чітку громадську позицію. В роботі намагається  втілювати  інноваційні  ідеї, забезпечує  ефективну діяльністіь підприємства.

Фото без опису

 


 

 «Митець року» - Бенцал Наталія Борисівна - директор міського Будинку культури см.Клесів.

Пані Наталя відповідальна, працьовита та дуже енергійна. Вона встигає поєднувати обов’язки керівника закладу і роботу з дітьми-гуртківцями, які завжди приймають участь у всіх заходах селища. Як творча особистість в роботі керується двома питаннями: «А  що якщо..?» і «Чому б і ні?». Вона ставить під сумнів сам факт неможливості чого-небудь. Те, що звичайна людина вважає незручним,  ця креативна жінка рахує чудовою ідеєю і  одразу намагається втілити вжиття. 

Фото без опису


 

 «Медик року» - Мельник Ганна Миколаївна.

Пані Ганна завідує ФАПом у с. Карасин комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Клесівської селищної ради. За період роботи проявила себе як грамотний, кваліфікований працівник, вимоглива до себе, чітко та добросовісно виконує свої функціональні обов’язки, має високу теоретичну і практичну професійну відповідальність.

Фото без опису


 

«Освітянин року: дошкільна освіта» - Зеленовська Тетяна Михайлівна

Тетяна Михайлівна – вихователь вищої категорії ДНЗ№4 «Дзвіночок» смт.Клесів. За період роботи в закладі зарекомендувала себе як кваліфікований і досвідчений  педагог. Вона добре володіє  сучасною методикою навчання та виховання дітей дошкільного віку, здатна створювати умови для розвитку дітей та забезпечувати засвоєння ними освітніх програм. Пані Тетяна   вміло співпрацює з колегами та батьками. А роботи її дошкільнят з художньо-естетичного та пізнавального розвитку є свідченням того, що цей вихователь володіє технологіями творчої педагогічної діяльності.

Фото без опису


 

 «Освітянин року: середня освіта» – Мартинюк Світлана Никифорівна – вчитель української мови та літератури Карпилівської ЗОШ  I-III ступенів.

      За час роботи в школі Світлана Никифорівна досягла високого професіоналізму в роботі та зарекомендувала себе як досвідчений, відповідальний та творчий учитель. Вона вміло скеровує роботу учнів на уроках та концентрує їхню увагу, ґрунтовно вивчає психологічні та індивідуальні особливості  дітей, їх нахили та здібності. Її учні неодноразово займали призові місця на олімпіадах та різноманітних мовно-літературних конкурсах. Пані Світлана  користується повагою в колективі.

Фото без опису


 

 «Творчий пошук» -  Глабець Вікторія Вікторівна.

Вікторія випускниця Клесівської дитячої музичної школи. За час навчання дівчина була активною учасницею різних музичних конкурсів, в яких неодноразово посідала призові місця. Вона є лауреатом I премії «Всеукраїнського конкурсу юних виконавців»(м. Вінниця), та лауреат  I премії  «Всеукраїнського конкурсу серед юних виконавців»( м. Трускавець).

 Нині  Вікторія навчається в Рівненському музичному училищі.

Фото без опису


 

 «Гуманітарний проект року» - Войтко Тетяна Володимирівна.

Пані Тетяна працює педагогом-організатором в Клесівській ЗОШ I-III ступенів. На обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» та  на Всеукраїнській новорічно-різдвяній  виставці «Новорічна композиція», що відбувалися  в цьому році в місті Рівне,  вихованці Тетяни Володимирівни здобули дипломи переможця.

 Вона творча, креативна,  мега енергійна та позитивна жінка,  яка будь-яку справу доводить до ідеалу.

Фото без опису


 

 «Спортсмен року» - Бугай Інна Сергіївна.

Інна -  юне спортивне дарування нашого селища. Дівчина неодноразово приймала участь в Міжнародних  і Всеукраїнських турнірах  та Чемпіонатах, де  виборювала перші місця. Її життєве кредо –  завжди йди до перемоги!

Фото без опису


 

«Родина року» -– Євгейчук Юлія Володимирівна.

       Пані Юлія багатодітна мама, котра має високі почуття материнства. Вона гідно виховує шістьох діток – чотирьох донечок та двох синочків. Не дивлячись на безліч щоденних клопотів, вона завжди знаходить час, щоб відвідати  шкільні заходи, в яких приймають  участь  її діти. Її донька Діана стала переможницею Районного етапу обласної учнівської олімпіади «Знавці Біблії», який  відбувся п’ятого травня  цього року.

 Фото без опису


 

«Берегиня роду» - Пецькова Єва Василівна.

     Єва Василівна народилась  в с. Карпилівка. Зовсім молодою створила родину і разом з чоловіком звили сімейне гніздечко. Щороку до  їхньої  оселі лелека приносив  немовлят. Приніс не мало й не багато – тринадцять діточок.

Батьки все життя старались поставити дітей на ноги, дати їм гідну освіту. В результаті всі  діти виросли працьовитими, розумними та освіченими. Тепер в родині є вчителі, медики, геологи, будівельники. На сьогодні  десятеро дітей пані Єви вже створили власні родини. Жінка тішиться тим, що має  25 онуків, а їхня дружна родина налічує аж 50 чоловік.

Фото без опису


 

 «Юний талант року» – Корінець Анна Іванівна.

      Анна – учениця  восьмого класу Карасинської ЗОШ I-II ступенів. Вона дружелюбна, комунікабельна, творча та ініціативна. Дівчина має стійку пам'ять, зосереджену увагу, розвинене критичне мислення, завжди знаходить неординарний підхід до виконання даних їй доручень. Анна бере активну участь у загальношкільних заходах, конкурсах, змаганнях, олімпіадах району та нашої громади  і щоразу займає призові місця.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь