A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади

Дата: 24.09.2019 18:06
Кількість переглядів: 558

 

Фото 2

    


В черговий раз Програма «U-LEAD з Європою»  привертає увагу до  життя та змін, що відбуваються в громадах України. Конкурс світлин «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади», що був оголошений  Програмою на всеукраїнському рівні,  завершився  церемонією нагородження переможців. 20 вересня, у фойє станції метро «Золоті ворота» київського метрополітену відбулось урочисте відзначення  кращих робіт  учасників фотоконкурсу.

     Журі отримало понад 700 світлин з усіх регіонів України. З них були відібрані 25 кращих робіт, які і стали основою фотовиставки. На них зображені жінки-мешканки громад, які щодня виконують важливу працю, працюють на виробництвах, охороняють громадський порядок та ліквідовують наслідки стихії, обробляють сотні гектарів землі, займаються благоустроєм, громадською діяльністю, спортом тощо.

     Відзнаку від Програми «U-LEAD з Європою» отримала жителька Клесівської ОТГ Ольга Мелещук. Була представлена на конкурс фотографія під назвою «Все в моїх силах» (фото 1)

     “У кожного з нас є свої переконання та бачення, які визначають чоловіка чи жінку, що повинен робити чоловік, а що жінка. Чи не краще зосередитися на тому, що найкраще визначає кожного з нас, незалежно від статі, як ми долучаємося до створення кращого світу, в якому рівні права і можливості, доступ до будь-яких благ є для всіх, незалежно від того чоловік ви чи жінка”, - сказала на відкритті виставки Аня Фішер, керівниця відділу секторальних реформ Програми «U-LEAD з Європою».

     Клесівська селищна рада  вітає Мелещук Ольгу з перемогою у конкурсі «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади». Нехай мудрими будуть Ваші дії, а праця приносить для Вас тільки задоволення. Добробуту, процвітання, рівноваги,  творчого натхнення та надихати своїми вчинками навколишній світ. 

 Фото 1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь