A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Святкування Дня працівника освіти

Дата: 09.10.2019 15:19
Кількість переглядів: 383

3 жовтня у міському Будинку культури Клесова відбулися урочистості присвячені Дню працівника освіти.

Фото без опису

Святкування розпочалося виступом учнівського хору ДМШ смт.Клесів, виконанням пісні «Україна це ти» з репертуару Тіни Кароль.

Урочисту  частину «запустили» віршованими рядками учнівської малечі, а вже після них  до вітального слова та нагородження запросили заступника Клесівського селищного голови Коханевич Тетяну Михайлівну. Крім слів подяки освітянам, п.Тетяна наголосила на важливості викладацької роботи та значимості кожного, без винятку, вчителя у формуванні цілісної та освіченої людини. Привітання доповнили врученнями грамот і подяк разом із цінними подарунками, найкращим освітянам громади у кількох номінаціях. До привітань доєдналися депутати селищної ради Ворон Ю.О. і  Гаврилюк В.І., директор Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Галушко В.В. та завідувач ДНЗ №2 «Ясочка» - Сергійчук Н.І.

У концертній програмі виступили творчі колективи освітніх закладів Клесівської селищної ради.

Зокрема, яскравими костюмами та оригінальним виступом здивували виконавці ансамблю «Домінантна», сучасним репом порадували учні Клесівської школи-ліцею, вокальне тріо «Смайли» зачепили та розігріли глядачів піснею «Зачепила», а фольклорний колектив «Пташечка» ДМШ смт. Клесів самобутніми костюмами та співом обжинкових пісень відтворили атмосферу давньоукраїнських традицій. Цікавим виступом на «цікавих»  інструментах, що звуться ксилофонами, вихованці музичної школи Клесова виконали «Італійську польку» Шостаковича, а гості з Карпилівки  подарували присутнім пісні «Ой, у лузі» та «Вчителі».

Ну і як без наших «канарейок» (так клесівчани називають дівчат з тріо «Жовті мережки»), які у притаманному їм грайливо-веселому стилі виконували українські пісні. Завершували святкування піснею «Ой, дубе, ти дубе», жіночого вокального ансамблю «Бурштинове намисто».

Та  справжньою «родзинкою» свята стала театральна сценка (гуртка «Театральне віконце») - «Професійна звичка», де школярі у гумористичній формі «обіграли» шкільні будні, та разом зі всіма присутніми посміялися з наших учителів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь