A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

ТРІУМФ ЮНОЇ НАТУРАЛІСТКИ З КЛЕСОВА

Дата: 07.11.2019 10:37
Кількість переглядів: 832

25 жовтня було підбито підсумки обласного етапу  Всеукраїнської трудової акції «Ліси для нащадків». Однією з переможців стала учениця 9 класу Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів – Власик Ірина.

Фото без опису

 

Трудова акція «Ліси для нащадків» проводиться з метою сприяння підвищенню ефективності та якості роботи учнівських лісництв, ознайомлення школярів з життям та значенням лісу, виховання свідомого ставлення до праці, залучення учнівської молоді до дослідницької роботи, поширення кращого досвіду роботи у справі збереження лісопаркових об’єктів.

У обласному етапі акції взяли участь заклади загальної середньої та позашкільної освіти Володимирецького, Дубенського, Демидівського, Острозького, Рокитнівського, Сарненського районів та об’єднаних територіальних громад Немовицької і Висоцької сільських рад та Клесівської селищної ради.

Серед шести переможців – згідно з рішенням журі – за роботу з дослідження основних причин всихання деревостанів у Клесівському лісництві, загрози поширення та заходи їх всихання, дипломом комунального закладу «Станція юних натуралістів» Рівненської області нагороджено Власик Ірину – ученицю 9 класу та члена учнівського лісництва «Сосновий бір» Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Матеріали учнів, що здобули перемоги обласного етапу направляються на Всеукраїнський етап акції «Ліси для нащадків», то ж бажаємо нашій Іринці ще більших перемог та звершень. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь