A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Добротою зігріваючи серця…

Дата: 04.12.2019 09:15
Кількість переглядів: 746

3 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю – цей день встановлений резолюцією Генеральної асамблеї ООН у жовтні 1992 року. Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.  Приємно, що цього дня до всебічної підтримки дітей з інвалідністю долучилися і у нашій громаді. У Клесівській ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей під час перерви між уроками о 12.25 відбулася загальношкільна лінійка присвячена  Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями, мета якої нагадати усім – ми усі різні і ми є рівні.

Фото без опису

Про важливість соціалізації людей  з обмеженими можливостями в суспільстві та  переваги, які воно отримує від участі таких людей  у політичному, соціальному, економічному і культурному житті у своєму виступі наголошувала гість заходу – заступник голови Клесівської селищної ради – Тетяна Коханевич. «Їм не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, адже інвалідність - це не вирок» - підсумувала свій виступ Тетяна Михайлівна, після чого, від імені керівництва селищної ради, презентувала новенький шкільний автобус для ліцею (з обладнаним підйомником для полегшення посадки та висадки дітям з обмеженими можливостями). Першими пасажирами у цьому автобусі, що під’їхав на шкільне подвір’я, були учні 7-В класу разом з Ковалем Артемом.

Завершилася урочиста лінійка флешмобом «Долоньки доброти», який додав трішки позитиву та веселих фарб у зимний грудневий день, а серця дітей з інвалідністю, які навчаються у Клесівській ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцеї, зігріли подарунки та теплі обійми гостей - Тетяни Коханевич та Наталії Чорної.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь