A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Сарненський районний центр зайнятості Рівненського обласного центру зайнятості ІНФОРМУЄ

Дата: 17.03.2020 17:50
Кількість переглядів: 699

Шановні клієнти!

 

У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією рекомендуємо здійснювати замовлення довідок (про доходи, перебування/не перебування на обліку) засобами телефонної і електронної комунікації із зазначенням установи, до якої має бути подана довідка, з подальшою доставкою працівниками центру зайнятості готової довідки за місцем вимоги!

Замовлення приймаються за номерами: 03655 21073, 03655 21323 або на електронну адресу nsarny@sec.rovno.ua 

 

Сарненський районний центр зайнятості

Рівненського обласного центру зайнятості

ІНФОРМУЄ

 

Відповідно до розпорядження Рівненської ОДА від 12 березня 2020 р. №162 «Про запобігання поширенню на території Рівненської області коронавірусу COVID-19» на період карантину з 17 березня до  3 квітня 2020 року призупиняється прийом для первинної реєстрації громадян. Прийом  громадян, яким уже призначено наступне відвідування здійснюється за наявності засобів особистого захисту (наприклад, захисна марлева пов’язка, медична маска).

 

На період дії карантину рекомендуємо:

Шукайте роботу онлайн на офіційному сайті Державної служби зайнятості   https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy, де база вакансій оновлюється щодня. У пошуку зазначте регіон та професію. Якщо Вас зацікавила пропозиція роботи, зателефонуйте в центр зайнятості та дізнайтесь про неї більше. Для цього потрібно назвати номер вакансії. Окрім того, наші кар’єрні радники порадять, як написати ідеальне резюме, як підготуватися до співбесіди та чи обов’язково писати супровідний лист.

Ви шукаєте персонал? Електронний кабінет роботодавця дозволяє зберегти Ваш час та надає можливість переглядати актуальні резюме шукачів роботи, подавати звітність, і головне – бачити результат роботи щодо поданих Вами вакансій.

Команда служби зайнятості продовжує працювати.

Засобами телефонної і електронної комунікації Ви можете бути з нами на постійному зв’язку! Фахівці Центру (за номерами 03655 21073 – для населення, 03655 22391, 0679390157 – для роботодавців) допоможуть Вам отримати необхідну інформацію  або ж дізнатися контакти необхідного Вам фахівця.

Ще один онлайн-ресурс, який ми рекомендуємо відвідати всім, особливо майбутнім абітурієнтам – платформа  з профорієнтації та розвитку кар’єри: http://profi.dcz.gov.ua/ 

Саме тут можна безкоштовно пройти тестування, яке за допомогою 10 тестів покаже рівень розвитку soft skills, а також отримати розгорнуту інформацію про власні психологічні особливості.

Найновіший наш онлайн-ресурс - Освітній портал Державної служби зайнятості http://skills.dcz.gov.ua

Тут до ваших послуг курси, вебінари, дистанційні програми від Центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та безліч іншої цікавої інформації, яка в основному подається у відеоформаті.

Зручний інтерфейс забезпечує швидкий пошук інформації в розділах: «Для роботодавців», «Для населення», «Для працівників ДСЗ». 

Команда служби зайнятості зичить здоров’я усім нашим клієнтам і бажає, щоб сучасні виклики оминули вас. Життя продовжується, тому зберігайте спокій та думайте про майбутнє.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь