A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відкритий кубок Рівненської області з шашок-64

Дата: 06.07.2016 16:21
Кількість переглядів: 1117

        1-3 липня в реабілітаційно-оздоровчому комплексі Рівненської АЕС «Біле озеро» відбувся Відкритий кубок Рівненської області з шашок-64. Головний суддя змагань – майстер спорту зі Львова Іван Ільницький. Команда шахово-шашкового клубу «Біла Тура» смт. Клесів, яка представляла Сарненський район зайняла перше командне місце, завоювала Кубок області з шашок. Склад команди шашкістів: Романюк Анатолій, Смицький Володимир, Якубчик Анастасія, Ліщук Ігор, Якубчик Марія і Козаченко Анатолій. Також Якубчик Настя була відзначена двома грамотами: як наймолодший гравець і як найкращий гравець серед дівчат і жінок. Якубчик Марія отримала грамоту як найперспективніший шашкіст. Друге командне місце зайняли спортсмени з м. Вараш (Кузнецовськ), третє – команда м. Рівне. Команди нагороджені кубками і грамотами.

        У Відкритому турнірі брали участь шашкісти з різних областей. В особистому заліку перше місце посів майстер спорту Івашко Євген (м. Дніпро), друге – майстер спорту Новицький В’ячеслав (м. Южноукраїнськ), третє – майстер спорту Іткін Леонід (м. Рівне). Переможець і призери були нагороджені грамотами і цінними призами.

        В цьому шашковому турнірі, який традиційно проходить в РОК «Біле озеро», клесівська команда шашкістів бере участь не вперше. В попередні роки команда завоювала два срібні кубки і три бронзові. І ось нарешті перший золотий кубок. Надіємось що надалі наші шашкісти будуть тримати досягнутий рівень.

        Наступний шашковий турнір - Відкритий кубок Рівненської області «Бурштин Полісся» - пройде попередньо 30-31 липня в смт. Клесів на базі ШШК «Біла Тура» (голова Романюк Анатолій). 

            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь