A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

"Тепло сердець збирає друзів": Клуб "Надвечір'я" відзначив 5-річчя з часу заснування

Дата: 20.11.2017 16:39
Кількість переглядів: 1404

        Фото без опису

          Клуб «Надвечіря», що діє при Публічній бібліотеці смт. Клесів відзначив 5-річчя з часу заснування. Захід відбувся у форматі ювілейного клуб-кафе «Тепло сердець збирає друзів».

         Спілкування у клубі - це чудова можливість поділитися своїми знаннями і враженнями, відпочити душею, знайти розраду від повсякденних одноманітних справ,  турбот. Уміння співпереживати, взаємоповага, любов до книги, різноманітні інтереси об’єднують учасниць нашого  клубу , допомагають з оптимізмом дивитися у майбутнє, знаходити моральну підтримку серед товариства. У клубі завжди панує доброзичлива, привітна атмосфера, взаєморозуміння та позитивний настрій. Добре слово та гарна книга  - це найкраща допомога у всі часи. Відвідувачі  з вдячністю відгукуються про роботу клубу та з нетерпінням чекають кожного наступного засідання.

        Клуб «Надвечіря» систематично й успішно функціонує, збираючи як однодумців «зі стажем», так і нових прихильників.Так, члени клубу можуть не тільки виявити свої здібності, інтереси та очікування, а й отримати імпульс до саморозкриття у колективі, відчути себе  особистістю.

       Клуб  діє на добровільних, демократичних засадах, у комфортному для клубівців режимі. Як правило, засідання відбуваються 7 разів на рік (влітку «канікули»).

       Кожне засідання клубу є святом гарного настрою для його учасниць. Тут вони мають можливість познайомитися з цікавими людьми, яких ми запрошуємо в гості – творчими особистостями.19 листопада відбулося чергове засідання клубу "Надвечір’я". До бібліотеки завітав бард Анатолій Салюта, автор дарував   вірші, присвячені осені та коханню. Не обминули увагою тему війни, болю та смутку. Присутні із задоволенням слухали та ставили запитання пану Анатолію. Звичайно, що на вечорі не обійшлося і без сюрпризів. Поет-бард подарував гостям свята свої авторські пісні. Особливістю вечора було те, що в залі не було пасивних слухачів, а всі присутні були активними учасниками заходу. Присутні відчули наскільки тонко й глибоко поет  бачить світ, віддаючи  свій талант своїм землякам. Оживали вірші під чарівні струни гітари.Не дивлячись на похмуру погоду, аура творчого засідання була теплою та затишною від поезій. З них  учасники клубу черпали добро, чистоту, віру, надію та любов, яких так часто не вистачає у сучасному світі.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь