A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

4 жовтня 2020 року селище Клесів відзначив свою 118 -річницю

Дата: 05.10.2020 16:49
Кількість переглядів: 462

         Святкування розпочалося з урочистого відкриття заходів та  вітального слова селищного голови Гриника Василя Федоровича біля адмінприміщення селищної ради.

          І зразу ж першими у заходах  стартували  учасники велозаїзду "Klesiv Rover Drive-2020", котрі подолали визначений маршрут і фінішували в центрі селища. Тут на всіх бажаючих глядачів  чекала цікава насичена програма. Вихованці та педагогічний колектив комунального закладу «Клесівська дитяча музична школа» для любителів інструментальної музики подарували на фортепіано музичні твори відомих авторів української та світової класики, а  фольклорний гурт  "Пташечка"  виконали і  провели осінні дитячі народні  ігри. Гуртківці  Клесівської ЗОШ I-II ступенів-ліцею "Фото та комп'ютерна графіка" захопили присутніх неповторними митями на фотознімках .  Працівники публічної бібліотеки смт. Клесів  оформили вуличну інсталяцію "Мандрівка у світ книги» за мотивами всесвітньовідомих популярних книг. Керівники гуртків Клесівського міського будинку культури провели для дітей пізнавальну вікторину "Знай своє" та майстер-клас "Веселі гарбузові смайли". Всі бажаючі мали змогу зробити фото на згадку на фоні осінньої фотозони від квіткової майстерні "Юлія". Заключним акордом денної програми прозвучав музичний дарунок  від вокалістки селища Клесів Міли Ревич, яка подарувала ліричні романси.

   У приміщенні Клесівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. – ліцей  керівники любительського об’єднання любителів гри в шахи, шахмати  «Біла тура» провели шашковий турнір  до річниці селища.

  У вечірній час на території цього ж закладу відбувся показ українського кіно просто неба. 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь