A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

7 березня в клубі с.Клесів відбувся ювілейний вечір аматорського жіночого вокального ансамблю «Бурштинове намисто».

Дата: 10.03.2021 14:09
Кількість переглядів: 914

Творча біографія вокального ансамблю дуже багата. Позаду 10 років наполегливої праці: чисельні репетиції, виступи, виїзди з концертами, конкурси та фестивалі, нагороди.  Пісенна скарбниця колективу сьогодні  налічує близько 50-ти пісень.

  Учасниць ансамблю об’єднали любов до пісні, бажання спілкуватись з однодумцями та весела вдача. Всі вони завжди працювали над вдосконаленням художньої майстерності та залюбки приймали  участь у всіх масових заходах, які проводились на території громади та за її межами.

  Привітати «Бурштинове намисто» з ювілеєм завітала вокалістка клубу с.Клесів Міла Ревич та аматорський вокальний жіночий колектив «Клесівчаночки», котрі дарують свою пісенну творчість клесівчанам пліч-о-пліч з ансамблем.

   Зі сцени звучали теплі слова на адресу незмінного керівника аматорського вокального жіночого ансамблю «Бурштинове намисто»,  завідуючої клубу – Поліни Григорівни Шмотєвої, котра, зібравши колись по одній намистинці ціле намисто, й нині задає всьому тон та опікується ансамблем. Гучними оплесками та словами подяки вітали  баяніста Віктора Вікторовича Вагнера, котрий акомпонував колективу з початку його заснування.  І хоча в життєвому плині часу йому довелось змінити місце роботи, він і нині залюбки займається з ансамблем, у витоків якого він стояв.

   Всім присутнім  на заході жінкам подарували квіти. Учасниць колективу вітав селищний голова Віктор Павлович Буйний, котрий вручив їм подарунки від адміністрації Клесівської селищної ради.   Учасниць ансамблю-ювіляра весняними квітами  привітав депутат  селищної ради Василь Андрійович Онопрійчук та  запрошені гості свята.

   По завершенню свята для гостей звучала жива музика від вокалістки клубу с.Клесів Міли, та було організовано фуршетний стіл.

 

Олена Овсейчук

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь