Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Рудні-Карпилівській святкували День села

Дата: 16.10.2021 06:29
Кількість переглядів: 465

 

14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці та у День захисників і захисниць України, в селі Рудня-Карпилівська святкували ще й День села.

Привітати жителів з храмовим святом завітали на захід Клесівський селищний голова Віктор Буйний та староста Ніна Жилка. Ніна Іванівна побажала жителям села міцного здоров’я, благополуччя в родинах, щоб в кожній домівці панували мир і злагода, та закликала поважати старших й любити менших, бо свято села – це єднання поколінь. Віктор Павлович в свою чергу подякував землякам, які нині несуть службу на Сході України. «Завдяки їм ми можемо сьогодні відзначати свято. Дякую їм за те, що вони є!, та за те, що вони є творцями нашого майбутнього» - прозвучало у виступі селищного голови. Також, користуючись нагодою, Віктор Павлович привітав Ніну Іванівну з іменинами, які пані Ніна святкувала напередодні, 12 жовтня.

Квітами, грамотами та символічними подарунками нагородили ветеран освітянської ниви Рудні-Карпилівської Валентину Одарчук та Любов Фесянову; працівницю медичної галузі Валентину Оленіч, майстра Василя Петровича, батьків наймолодшого жителя села Станіслава Косянчука, творчиню Наталію Тарасюк, взірцевого господаря Сергія Ковтуненко, власницю найдовшої коси серед односельчан Валентину Данилицьку. В номінації «Співоча родина» нагороди отримали Світлана Одарчук, Галина Микосянчик, Тетяна Перова.

В честь свята вітання лунали й на адресу односельчан Сергія Індруського, Івана Фесянова та Петра Васильця, які є учасниками бойових дій в зоні проведення  АТО/ООС.

Хвилиною мовчання було вшановано загиблих в АТО українських воїнів та всіх борців, які оберігаючи державні кордони, віддали своє життя за мир і спокій в нашій країні.

Для жителів та гостей села організатори свята приготували насичену концертну програму. Неабияк порадували глядачів продемонстровані вміння учнів музичної школи. А драйвово-святкову атмосферу на заході створили аматори сцени Карпиліського Будинку культури та клубу села Рудня-Карпилівська. Особливого святкового колориту в цей день додали виступи автентичного фольклорного колективу "Журавка" та зразкового аматорського фольклорно-етнографічного ансамблю "Оберіг" під керівництвом Галини Мартинюк.

На завершення концерту зі сцени пролунали слова подяки меценатам села: родинам підприємців Василеві та Наталії Мамонець, Юрію та Валентині Горянським, керівнику лісництва  Володимиру Цимбалюку, а також іншим небайдужим односельчанам, які фінансовою підтримкою та фізичною працею розвивають село.

А вже о 21:00 в Рудні-Карпилівській розпочалася святкова дискотека.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь