A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Спільна боротьба з COVID – запорука безперебійної роботи у Клесівській ТГ

Дата: 03.11.2021 15:42
Кількість переглядів: 883

 

Попри значні зусилля щодо профілактики і боротьби із захворюванням на COVID-19, у населених пунктах Клесівської територіальної громади все ще спостерігається небезпека поширення вірусу. Разом з тим приємно відзначити, що завдяки відповідальній та свідомій позиції освітян краю щодо процесу вакцинації, як єдиного дієвого інструменту у такій боротьбі, забезпечено повноцінне функціонування гімназій, початкових ланок шкіл та усіх дитсадків громади, а відтак діти мають змогу бути учасниками безпосереднього (очного) навчально-виховного процесу, чого, на жаль, не спостерігається в інших територіальних громадах Сарненського району.

Сподіваємось, що зовсім скоро карантинні обмеження і «червона» зона будуть зняті й такий процес відбуватиметься у повній мірі для усіх учнів. Позаяк, Клесівська селищна рада постійно планує різні превентивні заходи для подальших періодів. Зокрема, забезпечення населення засобами індивідуального захисту. З такою метою звернулись до ТОВ «ККНК «Технобуд», який оперативно передав маски, рукавички, антисептики та інші засоби у розрахунку на загальну чисельність дошкільнят, школярів і педпрацівників територіальної громади. Крім того, надали такі ж засоби для місцевого Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Тож дякуємо трудовому колективу найбільшого виробничого підприємства краю та його керівництву – генеральному директору Олександру Скрипнику й виконавчому директору Олександру Ковальчуку за небайдужу позицію до викликів сьогодення і постійну опіку над мешканцями Клесова й інших населених пунктів громади. Нехай кожна добра справа повертається благополуччям і гараздами для ваших близьких і рідних, а міцне здоров’я стане запорукою здійснення усіх задумів та амбітних планів! 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь