Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

В населених пунктах громади відкрили новорічні ялинки

Дата: 21.12.2021 08:44
Кількість переглядів: 301

 

17 грудня новорічну ялинку засвітили в селі Пугач. Всіх присутніх з прийдешніми святами привітав селищний голова Віктор Буйний. Завітав на відкриття красуні-ялинки й Святий Миколай, аби потішити дітвору, яка підготувала чудові виступи. За свої старання та неабияку активність присутні на святі діти отримали в подарунок від Дідуся шоколад. А дорослих частували запашними, гарячими чаєм та кавою. Святкової атмосфери заходу додали пісні новорічно-різдвяної тематики у виконанні Міли Ревич.

Таким чином жителі Пугача радо передали естафету новорічних святкових вогнів до інших населених пунктів громади.

 Тож, о 14:30 19 грудня засвітили ялинку та влаштували свято для дітвори в селі Карасин. Вітання з нагоди свята пролунали від селищного голови Віктора Буйного та старости села Миколи Шкодича. До Дня Святого Миколая діти підготували  сучасну новорічну казку, головна ідея якої – Миколай не проти гаджетів, але радить дітям із розумом їх використовувати! Не обійшлося й без конкурсів, віршів та пісень. А за все це діти отримали в подарунок солодощі.

Згодом Святий Миколай завітав в Рудню-Карпилівську, де на території сільського клубу разом з кмітливою дітворою засвітив новорічну красуню. Приємно було спостерігати як малюки з радістю та захопленням, з повними кишенями солодощів кружляли навколо ялинки.

З нагоди Дня Миколая та урочистого запалення ялинки в Карпилівці в Будинку культури села підготували святково-розважальну програму для дітей та дорослих. На початку заходу жителів та гостей села привітав із  прийдешніми святами Клесівський селищний голова Віктор Буйний. 

  Під час заходу звучали гарні пісні та найкращі побажання. Концертну програму присутнім подарували працівники та колективи художньої самодіяльності Будинку культури, а також  маленькі вихованці ДНЗ "Дзвіночок".

А кульмінацією святкової феєрії цього дня стало відкриття головної ялинки територіальної громади в парковій зоні селища Клесів! На святковий захід поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма за участю Святого Миколая, Ангела, Сніговика, Веселинки та Ельфів.

Всіх присутніх з Днем Святого Миколая, наступаючими новорічними та різдвяними святами щиро привітав і селищний голова Віктор Буйний. 

Долучилися до створення дивовижної святкової атмосфери своїми неймовірними піснеспівами учні Клесівської дитячої музичної школи, вокальний колектив «Пташечка», вокалістка Людмила Ревич. Гурківець Клесівського міського будинку культури, а саме театрального гуртка «Театральний вулик» Лєра Легкобит виступила з літературною компзицією під назвою «Звернення до Миколая». А танцювальний подарунок отримали від хореографічного колективу «Бурштиновий дивограй».

Отож, відкриття новорічних ялинкок стало початком циклу відзначень Нового року та Різдва Христового. Тож нехай в ваших серцях завжди горить вогник радості і щастя! Гарних і веселих вам свят!!! Більше фото зі святкових заходів ви можете переглянути перейшовши у Фотогалерею

 

смт Клесів

Фото без опису

с.Карпилівка

Фото без опису

с.Карасин

Фото без опису

с.Рудня-Карпилівська

Фото без опису

с.Пугач

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь