A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесівській селищній раді заслухали стратегії розвитку закладів освіти громади

Дата: 24.01.2022 11:29
Кількість переглядів: 204

 

            З метою проведення змін, спрямованих на підвищення якості і конкурентоспроможності освіти в нових соціокультурних умовах для здобувачів   громади та забезпечення особистісного розвитку кожного громадянина згідно з його індивідуальними задатками, здібностями, потребами на основі навчання упродовж життя;  відповідно до законів України «Про освіту», Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетного кодексу України , за сприяння  відділу освіти Клесівської селищної ради  21 січня був проведений    презентаційний захист стратегій розвитку навчальних закладів Клесівської територіальної громади  "Стратегія розвитку закладу освіти - один з пріоритетних напрямків педагогічного менеджменту".  Девіз - «Змінюймось! Інакше перестанемо надавати якісні знання». В роботі заходу взяли участь: Віктор Буйний – голова Клесівської ТГ, Катерина Бондар – начальник фінансового відділу, Людмила Тріщук – економіст відділу освіти, Ольга Шевчук – начальник служби у справах дітей, Ольга Мартинюк  - провідний спеціаліст відділу організаційного забезпечення та адміністративно – господарської діяльності та керівники комунальних установ, які , власне, і представляли стратегії закладів, які вони очолюють.

          Продемонстровані стратегії допоможуть засновникові скоординувати діяльність закладів, сприяти ефективному визначенню ресурсів і пріоритетів їх розвитку. А також — удосконалити умови для здобуття якісної освіти, підвищувати імідж установи та її конкурентоспроможності.

Це засідання було надзвичайно важливим і знаковим, адже за його підсумками, враховуючи особливості кожного закладу, розроблятиметься стратегія розвитку освіти на теренах громади. 

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь