Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Клесівські борчині успішно виступили на Всеукраїнському турнірі з жіночої боротьби

Дата: 07.02.2022 11:33
Кількість переглядів: 343

 

4-5 лютого відбувся II відкритий Всеукраїнський турнір з жіночої боротьби "Малуша", м.Коростень. В турнірі прийняли участь команди з Німеччини, Польщі та України. «На жаль з 10 борчинь СК "Фаворит" змогли взяти участь 6 дівчат, так як інші нарередодні отримали травми.» – розповідає на своїй ФБ-сторінці крівник спортивного клубу Сергій Скумін. – «В запеклій боротьбі наймолодші дівчатка показали хорошу техніку та характер й посіли призові місця, а саме, у вагових категорія: до 30кг - Іларія Смицька - 2 місце, до 33кг - Лілія Савчук - 2 місце, до 36кг - Ліза Існюк - 3місце, до 50кг - Ірина Дубовець - 5місце, до 65 кг (кадети) - Дарина Дубовець - 3 місце».

Сергій Вікторович вітає спортсменок з успішними виступами та висловлює свою підтримку тим, хто не зміг взяти участь у змаганнях, просить не втрачати надію й бути опимістками.

Вдячність за фінансову підтримку проїзду на навчально-тренувальний збір, який проходив раніше, та змагання, висловлює ККНК "Технобуд" в особі генерального директора Олександра Скрипника та виконавчого директора Олександра Ковальчука. «А  ще велика подяка батькам, які були небайдужі і теж внесли свій вклад та підтримку в розвиток жіночої боротьби в Клесові. Всім Вам сімейного та земного благополуччя.» – йдеться у дописі.

Клесівська селищна рада приєднується до привітань на адресу всіх причетних до розвитку боротьби в Клесові! Бажаємо всім богатирського здоров’я, успіхів в подальших змаганнях та побільше перемог на спортивних аренах! 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото з ФБ-сторінки Сергія Скуміна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь