Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Інформація для клієнтів АТ "Рівнегаз"

Дата: 21.03.2022 09:59
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

Підлий напад російських окупантів на Україну приніс в наші міста руйнування, загибель тисяч ні в чому невинних людей та знищення інфраструктури. Однак, український народ щоденною героїчною боротьбою та невтомною працею невпинно наближає перемогу над загарбником. Кожен самовіддано виконує доручену йому ділянку роботи. 

В найгарячіших точках нашої України працівники газорозподільних компаній під вибухами та кулями, щоденно ризикуючи своїм життям, відновлють пошкоджені газопроводи та забезпечують теплом оселі українців.

Навіть в непростих умовах сьогодення працівники АТ "Рівнегаз" цілодобово і без вихідних  здійснюють доставку блакитного палива до домоволодінь споживачів та забезпечують стабільну роботу газорозподільної системи регіону.

Відповідно до Постанови НКРЕКП від 30.09.2015 №2498 «Про затвердження Типового договору розподілу природного газу» розділ X пункт 10.1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання зобов’язань за цим Договором, якщо невиконання є наслідком непереборної сили (форс-мажорних обставин).

Водночас у цей період складних випробувань, просимо по можливості в повному обсязі розрахуватися за послугу доставки газу. Кошти, які споживач сплачує за послугу газорозподілу забезпечують не лише безперебійну доставку блакитного палива до помешкань 266 тисяч клієнтів «Рівнегазу», а й вчасний ремонт та обстеження газових мереж по всій області. 

Також повідомляємо, що АТ «Рівнегаз» з 21.03.2022 року відновлює роботу щодо повірки лічильників. Тож просимо забезпечити безперешкодний доступ до приладів обліку газу. Повірка лічильників безкоштовна. Для інформації: працівники газової служби приїжджають до споживачів на брендованому авто, мають при собі посвідчення та вдягнені у спецодяг з логотипами «Рівнегазу».

Своєчасна оплата за послугу газорозподілу – це ваш вклад не тільки в безперебійну роботу підприємства критичної інфраструктури області, а й тих територій України, що опинилися під обстрілами окупантів.

 

Щиро сподіваємося на ваше розуміння та своєчасну оплату.

Спільними силами наближаємо перемогу над ворогом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь