A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

24 червня відбулася чергова сесія селищної ради

Дата: 27.06.2022 21:28
Кількість переглядів: 294

 

24 червня провели чергове 26 засідання сесії Клесівської селищної ради. В роботі взяли участь 17 депутатів, загалом розглянули 41 питання. З них 15 стосуються земельних відносин. Ще ряд – звіти про виконання програм за 2021 рік, а саме: Плану (Програми) соціально-економічного розвитку; Програми  культурно-мистецьких заходів; Програми забезпечення громадян Клесівської селищної ради, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання; Програми забезпечення туберкулінодіагностикою дітей Клесівської селищної ради; Програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення;  Програми надання безоплатної правової допомоги населенню; Програми будівництва, реконструкції, ремонту доріг комунальної власності та загального користування місцевого значення і утримання вулиць на території Клесівської селищної ради; Програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів та територій Клесівської селищної ради; Програми благоустрою населених пунктів Клесівської селищної ради; Програми та порядку відшкодування КП «Клесівводоканал» різниці в тарифах на послуги з водопостачання та водовідведення для населення за 2021 рік; Програми навчання дітей пільгової  категорії Клесівської селищної ради в школі комп’ютерної грамотності Diqital Life klesiv за 2021 рік; Програми забезпечення пільгового перевезення учнів, які проживають на території Клесівської селищної ради до місця навчання і у зворотному напрямку; Програми підтримки творчих ініціатив у закладах загальної середньої освіти; Програми призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги. Також депутати прийняли рішення про встановлення на 2023 рік: ставок із сплати  єдиного податку, ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; ставок та пільг із сплати за землю; про встановлення транспортного податку і туристичного збору.

На сесійному засіданні було затверджено Статути закладів освіти Клесівської селищної ради у новій редакції та делеговано повноваження відділу освіти.

Говорили також про умови оплати праці в.о. головного лікаря КНП «ЦПМСД» та  в.о. головного лікаря КНП «Клесівська районна лікарня» Клесівської. у ІІІ кварталі 2022 року й про умови оплати праці селищного голови в 2022 році.

А КП «Клесівводоканал»  надали згоду на придбання спеціалізованої техніки.

  Нагадуємо, що з усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті klesivska-gromada.gov.ua у розділах «Рішення, протоколи сесії Клесівської селищної ради». 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь