Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Вітаємо з Всеукраїнським днем дошкілля!

Дата: 25.09.2022 08:29
Кількість переглядів: 146

 

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Клесівської громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Дошкілля – це особлива країна, в якій народжуються та плекають наймолодших патріотів нашої держави, формується особистість і закладаються основи здоров’я.

На сьогодні дошкілля Клесівської громади відповідає потребам населення. У громаді функціонує 5 закладів дошкільної освіти, у яких здобувають освіту понад 400 вихованців, кваліфіковані освітні послуги яким надають 49 педагогічних працівників.

Шановні вихователі та помічники! Щира подяка вам за мудрість, майстерність, відданість, фах, терпіння, талант, милосердя, людяність, увагу, любов до кожного вихованця. Від вашої неповторності, спроможності залежить благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини. На ваших плечах лежить виховання майбутніх науковців, музикантів, спортсменів, депутатів, зірок і просто добрих та порядних людей.

Дорогі директори! Саме ваша мудрість, лідерські якості, вміння створити затишну атмосферу в колективі й успішна комунікація створюють позитивний імідж вашого закладу. Дякуємо вам за віддане служіння улюбленій справі і високий професіоналізм.

Щира подяка усім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу. Міцного здоров’я вам, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою працю від усіх учасників освітнього процесу. Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, здійсненням усіх мрій та сподівань.

А мрія у нас з вами одна, і ми щоденною працею наближаємо її. Наші дошкільні заклади освіти першими організувались та долучились до наближення Перемоги. Одні приймають та обслуговують у стінах свого закладу внутрішньо переміщених осіб зі сходу нашої держави, інші готують тушкування, випікають смачну випічку.

У цей святковий день вкотре дякуємо директорам, вихователям, помічникам та усім працівникам дошкільних закладів нашої громади за величезний освітянський та кулінарний фронт, який ви розпочали тримати 24 лютого і щодень своїми добрими справами продовжуєте боротися, заради мирного життя українського народу.

Покладаємося на вашу мудрість, професіоналізм і терпіння. Впевнені, що разом нам усе неодмінно вдасться! Мирного неба нам усім, успіхів і перемоги! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь