Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Карпилівці для вихованців ЗДО облаштували укриття

Дата: 26.09.2022 11:32
Кількість переглядів: 194

 

Забезпечити безперервність навчального  процесу і зберегти життя кожного його учасника – головні завдання освітян в умовах війни. З цією метою у громаді почали облаштовувати найпростіші укриття, розпочавши роботу із оцінки стану наявних споруд та складання плану ремонтних робіт.

Найпершим вдалося підготувати укриття для вихованців ЗДО №1 «Дзвіночок», що у с.Карпилівка. Над організацією освітнього простору протягом місяця дбайливо працював колектив установи, очолює який Алла Никончук.

За фінансової підтримки селищної ради вдалося здійснити ремонт приміщення, зокрема облаштувати внутрішні вбиральні, провести систему водопостачання та водовідведення, запасний вихід, встановити місця для сидіння тощо. До того ж для усіх вихованців подбали про «рюкзаки безпеки», наповнені необхідним вмістом: від персональних даних, води, смаколиків до улюбленої іграшки.

Начальниця відділу освіти Оксана Захарчук зазначає, що освітнє середовище, яке створене в умовах воєнного стану, має бути не лише безпечним, а й цікавим, змістовним, інформативним, комфортним. Тож, щоб відвернути увагу дітей та знизити тривожність в укритті облаштували ігрові та навчальні осередки. Оксана Ігорівна сподівається, що облаштовані укриття все ж не будуть використовуватися за прямим призначенням, а просто слугуватимуть додатковим простором для навчальної та ігрової діяльності. А також висловлює вдячність керівникам підшефних установ за відповідальність та всі докладені зусилля для організації в громаді очної форми навчання. 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь