Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

З Днем працівників освіти!

Дата: 02.10.2022 10:15
Кількість переглядів: 219

 

Шановні педагоги та працівники освіти Клесівської громади!

Щиро вітаємо вас із професійним святом - Днем Учителя!

День Учителя – це всенародне свято. Кожен з нас з особливою теплотою і любов’ю, повагою і вдячністю пам’ятає свої шкільні роки, першу вчительку, своїх однокласників. Щиру любов і повагу до своїх вчителів ми  проносимо  через  усе життя. В образі педагога для багатьох поколінь завжди поєднувалися джерело знань, життєва мудрість, взірець моралі і душевної теплоти.

Сьогодні кожен Учитель гідний називатися Героєм! Дякуємо за Ваш неоціненний внесок та відповідальність бути у постійному строю армії освітян та за розвиток кожної особистості та творчих навичок учнів, відданість справі і всепоглинаючу любов до дітей!

Дорогі педагоги! Ви, як ніхто, сумлінно виконуєте всій професійний обов’язок, незважаючи на нелегкі часи. Від вас залежить виховання нової, національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, ви вчите нашу юнь пізнавати й опановувати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.   

Наші школярі перемагають у   всеукраїнських конкурсах, районних та обласних олімпіадах, вступають до престижних вишів країни. Це результат вашої працьовитості, високого професіоналізму і відданості обраній справі. Ви не просто передаєте дітям свої знання, але й прищеплюєте любов до добра, справедливості і краси, вкладаючи в кожного учня частинку своєї душі.

       Дякуємо колективам освітніх закладів нашої громади за спільну  волонтерську діяльність, яку ви зуміли організувати у ваших закладах, для допомоги наших воїнам ЗСУ та внутрішньо переміщеним родинам: за смачну випічку та тушкування, за те, що перебуваючи у відпустках, облаштовували найпростіші укриття, готували заклади до нового навчального року.

Низький уклін вам за терпіння і доброту, за нелегку щоденну працю! Від щирого серця бажаємо вам нових творчих досягнень, успішного втілення в життя цікавих ідей і планів, щирої любові учнів! Терпіння вам величезного і гідної оплати за вашу працю.

Величезна кількість обов’язків, в умовах воєнного стану, лежить на плечах директорів. Сучасні  керівники освітніх закладів  діють в умовах кардинальних змін. Потрібно належно організувати роботу закладу під час війни, аби забезпечити безперервність та результативність освітнього процесу. Сьогодні важливо бути освітнім менеджером, бо треба забезпечити заклад усім необхідним, від дров до найпростішого укриття, та при цьому не забути про високий рівень якості надання освітніх послуг. Директор повинен бути вмілим керівником навчального процесу, незаперечним авторитетом серед колег, добрим наставником для дітей.

Шановні директори! Вітаючи вас з днем учителя, бажаємо завжди приймати мудрі та справедливі рішення! Нехай вистачає сил, здоров’я, терпіння, нехай улюблена робота приносить лише радість!

  Дорогі ветерани – педагогічної праці! У ці дні уся громада говорить вам слова подяки. Вам - квіти, посмішки, привітання та низький уклін за вагомий внесок у розвиток освіти нашої громади. Немає колишніх учителів, Учитель - це назавжди! Ваші мудрість та знання береже і примножує молоде покоління освітян.  Прийміть найтепліші привітання з Днем Учителя!

Дорогі освітяни! У цей світлий день від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвого благополуччя, творчих успіхів і віри в завтрашній день та перемогу нашої держави! Все буде Україна! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь