Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Клесівську ТГ відзначили за II місце в обласному онлайн фестивалі-конкурсі відеопортретів культури територіальних громад “Мистецьким перевеслом боронимо свій край"

Дата: 06.12.2022 13:02
Кількість переглядів: 150

 

Працівники культури Клесівської громади отримали відзнаку від Рівненського обласного центру народної творчості за II місце в обласному онлайн фестивалі-конкурсі відеопортретів культури територіальних громад “Мистецьким перевеслом боронимо свій край". Вручили нагороду 2 грудня на засіданні круглого столу "Культурний фронт у громадах".  

"Заклади культури Рівненщини впевнено тримають мистецький стрій, постійно підтверджуючи, що ми не лише сильна, а й талановита нація. Дякуємо громадам за реалізацію та підтримку всіх наших проєктів, які організовує Управління культури та Центр народної творчості", - розповідає начальниця Управління культури та туризму Рівненської ОДА Любов Романюк. Про це йдеться у публікації Рівненського обласного центру народної творчості на власній ФБ-сторінці. 

Авторки відеороботи - працівниці Клесівського МБК Наталія Бенцал і Ольга Шмідт стверджують, що сьогодні не здають своїх позицій. “Кожен боронить свій фронт: військовий, волонтерський, гуманітарний. Уміло володіємо зброєю, і для нас ця зброя – мистецтво. У цій війні вже не може виникати питання, чи є місце культурі. Адже ця війна і є боротьбою за нашу культуру. Це війна за українську самобутність, за те, чим займаємось, які життєві рішення ухвалюємо щодня, як вміємо активізуватись, солідаризуватись і протестувати, які пісні слухаємо та співаємо, які сюжети транслюємо з театральних сцен. Тож тримаємо стрій!” - розповідають пані Ольга і Наталія.  

Від імені громади долучаємося до вітань. Вдячні всім професіоналам своєї справи й аматорам, які своїм безцінним вкладом розвивають нашу культуру! Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та натхнення! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь