A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

ЗДО № 3(ясла-садок) «Веселка» ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Предмет закупівлі: «Овочі та фрукти»

Дата: 19.12.2022 09:10
Кількість переглядів: 167

Заклад дошкільної освіти № 3(ясла-садок) «Веселка» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області
 
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі
,

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  Місцез находження:34550,вул.Свободи 21,смт.Клесів,Сарненський район Рівненська область,ЄДРПОУ 32940234

Категорія замовника : Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Овочі та фрукти» («ДК 021:2015  03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи»;  капуста білоголова свіжа, відповідний код 03221410-3 Капуста качанна; буряки столові свіжі, відповідний код 03221111-7 Буряк;  морква столова свіжа, відповідний код 03221112-4 Морква; цибуля ріпчаста свіжа, відповідний код 03221113-1 Цибуля; помідор свіжий(сезон),відповідний код 03221240-0 Помідори; огірок свіжий(сезон) , відповідний код 03221270-9 Огірки; яблука, відповідний код 03222321-9 Яблука; мандарини, відповідний код 03222240-7 Мандарини;  банани, відповідний код 03222111-4 Банани; апельсини, відповідний код 03222220-1 Апельсини) часник, відповідний код 03221110-0 Корнеплодні овочі;


Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  відкриті торги особливостями,ідентифікатор закупівлі UA-2022-12-15-002760-a. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 203200,00  грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін на м’ясо, актуальних на момент моніторингу. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься в інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників,в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель,проводились ринкові консультації.
Розмір
бюджетного призначення: 203200,00  грн. згідно з плануванням бюджету на 2023 рік
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання 01.01.2023   (або з дати укладання договору) по 31.12.2023р.

 

 

№ п/п

Найменування товару

Од. вим.

Кількість

1

цибуля ріпчаста свіжа

кг

500

Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО.

2

морква столова свіжа

кг

500

Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО.

3

капуста білоголова свіжа

кг

1000

Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, щільні (середньо- та пізньостигла). Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО.

4

Буряк столовий свіжий

кг

600

   Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Смак і запах властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Без ГМО.

5

Яблука

кг

2000

Плоди стиглі, не в'ялі, без стороннього присмаку та запаху, із середнім терміном зберігання (від 1 до 3 міс.). Без ГМО.

6

Банани

кг

400

Запах і смак - властиві банану без стороннього запаху та смаку. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Стиглість – жовтий. Банани мають бути свіжими, зрілими, здоровими, чистими, мають відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. Без ГМО.

7

Мандарини

кг

400

Плоди мають бути свіжими, зрілими, здоровими, чистими,  відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. Запах і смак-властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Без ГМО.

8

Помідор свіжий(сезонний)

кг

110

9

Огірок свіжий (сезонний)

кг

40

Овочі повинні бути цілими, чистими, здоровими, сухими, незів'яломи, не тріснуті, непошкоджені. Запах і смак властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху. Без ГМО.

10

Апельсини

кг

300

Плоди мають бути свіжими, зрілими, здоровими, чистими,  відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. Запах і смак-властиві даному сорту без стороннього запаху та смаку. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Без ГМО.

11

Часник

кг

5

                           

1. Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: копіями сертифікатів якості/відповідності, та/або посвідчень про якість, та/або висновків санітарно-епідеміологічної експертизи, та/або декларації виробника, та/або ветеринарного свідоцтва, та/або іншим документальним підтвердженням якості та безпеки товару.

2. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, у кількості та асортименті згідно з заявками Замовника два рази в тиждень, транспортом учасника-переможця (спеціально обладнаним транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару.

 

Заклад дошкільної освіти № 3(ясла-садок) «Веселка» Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області   ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі,  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Предмет закупівлі: «Овочі та фрукти» - "ЗАВАНТАЖИТИ"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь