Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесівському дендропарку працювала резиденція Святого Миколая

Дата: 20.12.2022 15:23
Кількість переглядів: 397

 

18 та 19 грудня у Клесівському дендропарку працювала резиденція св. Миколая. Про це розповіла та поділилася яскравими світлинами одна з організаторок, директорка Клесівського міського будинку культури Наталія Бенцал.  

У резиденції на дітвору чекали казкові персонажі та головний герой дійства - Святий Миколай. Чудотворець знайшов підхід до кожного маленького гостя, дарував подарунки та радив дітворі разом з батьками робити добрі справи.  

Окремою групою до резиденції завітали учні Клесівської гімназії, які радо стали учасниками майстер-класу з виготовлення новорічних листівок та оберегів для наших захисників. Також діти долучилися до акції "Подаруй захисникові свято", про яку нещодавно оголосили у клубі с.Клесів. Школярі принесли для наших військових солодощі, каву, чай, консерви. 

Відвідали резиденцію Миколая і діти, які приїхали із зони бойових дій та тимчасово проживають в ЗДО 2 “Ясочка”. Окрім отриманих презентів на дітвору чекав цікавий майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки від майстринь Наталії Матюк та Поліни Шмотєвої. 

“Діяльність резиденції була благодійною, адже на виручені кошти плануємо придбати парафін для окопних свічок, які виготовляють в Клесівському МБК. За сприяння у роботі резиденції вдячні Клесівському селищному голові Віктору Буйному, а за надане приміщення - директорові ДП "Клесівське лісове господарство" Михайлу Ониськевичу. Раді, що спільними зусиллями нам вдалося створити затишну атмосферу, подарувати кожному відвідувачу відчуття казкової ейфорії та святковий настрій.” - підсумувала пані Наталія.  

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь