A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Виставка-конкурс ляльок-мотанок, колядки, щедрівки й благодійний ярмарок відбулися в Клесівському МБК

Дата: 16.01.2023 20:59
Кількість переглядів: 136

 

15 січня у Клесівському міському будинку культури відбувся конкурс-виставка ляльок-мотанок “Колядниця” та благодійний ярмарок, виручені кошти з якого будуть передані на потреби ЗСУ.  Подавали на участь у конкурсі свої ляльки-мотанки місцеві мисткині, яких оцінювало журі. Учасники та переможці отримали нагороди у вигляді Грамот Клесівської селищної ради і пам’ятних сувенірів.

А на виставці були представлені роботи мисткині Наталії Тищенко. Варто зазначити, що ляльки пані Наталії  - "учасниці" мистецьких проєктів "Таїна української ляльки", "Ляльки в костюмах країн Європи", "Україна часів Київської Русі. Князівни та княгині України", "Народна лялька - авторська інтерпретація", в яких ляльки подорожують по всій країні (музеї, замки, заповідники) та за її межами.

За час роботи ярмарку, організованого місцевою волонтеркою Яною Костюк, охочі могли придбати різноманітні смаколики, сертифікати на послуги від підприємців, іграшки, зробити яскраві світлини на двох фотозонах від студії “Фотозона Декор”. А Клесівський ліцей та Клесівська гімназія проводили для дітей майстер-класи з виготовлення ляльки-мотанки. Загалом до роботи ярмарку долучилися заклади освіти та культури громади, місцеві підприємці, майстри декоративно-прикладного мистецтва та небайдужі мешканці громади.  

В рамках заходу для присутніх колядували та щедрували зразковий аматорський дитячий ансамбль “Пташечка” Клесівської ДМШ (керівник Юлія Симончук), Клесівський народний аматорський хор (керівник Вікторія Глабець), вокальне тріо викладачів Клесівської ДМШ у складі Ольги Романчук, Юлії Симончук та Вікторії Глабець, аматорське вокальн​​​е тріо “Дивограй” Карпилівського будинку культури. 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Більше фото в Альбомі

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь