A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Карпилівка відзначила 372-ий День народження

Дата: 22.05.2023 20:53
Кількість переглядів: 68

 

22 травня село Карпилівка Клесівської громади відзначає храмове свято та 372 День народження. Урочистості з цієї нагоди провели напередодні, 21 травня.

До початку концертної програми для дітей влаштували конкурс малюнків на асфальті під назвою «Діти за мир». Неабияк потішили дітвору встановлені на шкільному подвір’ї надувні гірки та батути.

Згодом у Будинку культури розпочався благодійний концерт. І вже традиційно – на підтримку ЗСУ. З вітальними словами для жителів та гостей села виступили селищний

голова Віктор Буйний, староста Ніна Жилка, настоятель Свято-Миколаївського храму ПЦУ отець Діонісій, депутат селищної ради Андрій Тарасюк, головна спеціалістка відділу культури, молоді та спорту Наталія Бенцал.

Музичні подарунки представили глядачам вокальні ансамблі «Дивограй» та «Журавка», солістки Людмила Мартинюк, Валентина Малишевська, Людмила Ревич, а також учні ліцею та дитячої музичної школи: Софія Дебела, Олександра Микосянчик, Ірина Степанець, Інна Мартинюк, Ярослав Копець, Микола Мартинюк, Ренат Радчук. А учасники театрального гуртка «Дебют» показали гумористичну сценку.

У цей день на стадіоні Карпилівського ліцею вперше зіграли в міні-футбол, аби вшанувати пам’ять односельця Сергія Пецькова. Воїн загинув у російсько-українській війні в березні цього року.

В турнірі участь брали 3 команди. У результаті спортивних баталій перемогу здобув «Лідер», на другій сходинці – «Скеля» й третє місце у команди «Полісся». По завершенню церемонії нагородження володарі кубку оголосили про своє рішення залишити винагороду в селі до наступних змагань.

На кінець заходу капітани команд відвідали на місцевому кладовищі могилу Сергія Пецькова, поклали квіти та схилили голови у хвилині мовчання.

 

Більше фото - у Фотогалереї

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь