Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

"Гордість і надія" Клесівської громади

Дата: 05.06.2023 22:14
Кількість переглядів: 157

 

Фото без опису

1 червня у Клесові відбувся щорічний фестиваль «Гордість і надія» - нагородження дітей Клесівської громади, які стали переможцями всеукраїнських, районних та обласних конкурсів, предметних, екологічних, спортивних конкурсів та декоративно-прикладного мистецтва. У 2023-у - нарешті офлайн.

Нагороджували учнів, вихованців - переможців у 5 номінаціях:

- «Маленькі розумнички» - вихованці закладів дошкільної освіти за зайняті призові місця у конкурсах літературної, пісенної творчості, фізкультурно – оздоровчих змаганнях. У номінації «Дивосвіт» нагороди отримали переможці та призери за підсумками участі в еколого-натуралістичних, туристичних, інноваційно-технологічних конкурсах, змаганнях; лідери учнівського самоврядування – активні учасники конференцій, семінарів, тренінгів. У номінації «Мистецьке сузір’я» нагородили переможців та призерів, обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів та фестивалів літературної, пісенної та музичної творчості, хореографії, образотворчого та прикладного мистецтва. У номінації «Спортивний оскар» відзначили переможців та призерів спортивних змагань, спартакіад, турнірів. Окремо, у номінації «Професіоналізм», привітали й педагогів нашої громади, які підготували та готують юних призерів і переможців. Загалом нагороди, пам’ятні статуетки, грамоти, подарункові сертифікати й інші призи, отримали понад 50 дітей та їх наставники. 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь