Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Дата: 07.06.2023 08:45
Кількість переглядів: 87

 

Клесівська селищна  рада Сарненського району Рівненської області повідомляє про оприлюднення проектів рішень  «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Клесівської селищної ради», «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Клесівської селищної ради», «Про встановлення ставок із сплати єдиного податку на території Клесівської селищної ради» та «Про встановлення туристичного збору на території Клесівської селищної ради» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Стислий зміст проектів: враховуючи норми Бюджетного та Податкового кодексів України селищна рада приймає рішення про встановлення місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території населених пунктів громади. Вищевказаними рішеннями визначаються платники податку, об’єкти та база оподаткування, встановлюються ставки податків та пільги з їх сплати. У запропонованих проектах ставки по податках та зборах залишаються на рівні 2023 року.

  Проекти рішень розміщені на офіційному веб-сайті селищної ради (klesivska-gromada.org.ua) в розділі «Місцеві податки та збори».

Пропозиції та зауваження до проектів рішень приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у письмовому вигляді  до Фінансового відділу селищної ради та постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально–економічного розвитку Клесівської селищної ради за адресою: 345500, вул.Свободи,10 смт Клесів, або в електронному вигляді на e-mail klesiv_fin@ukr.net 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь