Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

При закладах освіти Клесівської громади діяли пришкільні табори

Дата: 20.06.2023 15:16
Кількість переглядів: 229

 

З 1  по 14 червня у закладах освіти Клесівської громади було організовано роботу пришкільних таборів з короткотривалим перебуванням дітей. Загальна кількість учасників - 225 учнів: 56 – у пришкільному таборі відпочинку «Еконація» Клесівської гімназії; 31 – «Українці forever» Карасинської гімназії 75 – «Smile» Карпилівського ліцею, 63 дитини – у Клесівському ліцеї.

     Відповідальні педагоги забезпечували дотримання в ньому належного догляду за дітьми, змістовного дозвілля, а також відповідну виховну, фізкультурно-спортивну та культурно-екскурсійну роботу із врахуванням умов воєнного стану.

Життя у таборах було насичене різноманітними подіями. Найцікавішими та незабутніми були заходи для карпилівських школярів:  пiкнiк в лiсi, каpаоке, розважальна гpа «Хто звеpхy», малі олімпійські ігри, ігри на свiжомy повiтpi; конкypс малюнкiв на асфальтi «Ми за миp», а також екскурсія до Оленячої феpми, де діти познайомилися з piзними видами тварин та мали змогy їх погодyвати. Учнi долyчалися до волонтеpської дiяльностi та  плели маскyвальнi ciтки для наших захисникiв.

     Для вихованців пришкільного табору у Клесівському ліцеї  організовано: гімнастику, розминку, спортивні ігри та розваги на шкільному спортивному майданчику, змагання, рухливі ігри, веселі старти, пішохідну екскурсію в Клесівський дендропарк, вправи на спортивних спорудах (відвідування локації «Активний парк») тощо;  спільний перегляд пригодницького фільму; командний пальчиковий та маріонетковий театр, батл на краще виконання  української пісні,  обмін думками на тему:  «Що для тебе означає поняття «змістовне та корисне дозвілля» тощо.

         Учні Карасинської гімназії взяли активну участь у днях: творчості, хоббі,  світ моїх захоплень, казки, рідного краю і села, а також днях юного еколога, журналіста, дні спорту та подорожей.

     Насиченим також видався кожен день у таборі при Клесівській гімназії. Вихователі провели наступні виховні заходи: змагання з настільного тенісу, спортивні змагання «Веселі старти», екскурсію на дитячий майданчик «Сосновий бір», ранкові руханки, екскурсію до рекреаційної зони «Коплище», змагання з волейболу та День захисту дітей.

Загалом, діти, а з ними і дорослі, отримали море позитивних вражень від перебування у пришкільних таборах. Найактивніші учасники відмітили, що цей період був цікавим, насиченим подіями та враженнями. 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь