Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

Відзначили учасників IV Міжнародного конкурсу Шевченківських читань

Дата: 14.08.2023 09:04
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Представники Рівненської обласної ради завітали до Клесова, аби відзначити учасників IV Міжнародного конкурсу Шевченківських читань.

Двоє учасниць - Олена Симоненко та Софія Шерстюк - отримали дипломи лауреатів 2-го ступеня. А документи про участь вручили Карині Крат, Аріні Глабець, Анастасії Симоненко, Мирославі Вагнер, Вілерії Головач.

Я часто моніторю графік проведення літературних конкурсів та пропоную своїм учням брати у них участь. Постійно інформую і своїх колег, щодо таких конкурсів. Приємно, що такі учні у нашій гімназії є. Цього разу я стала учасницею конкурсу і сама. Конкурс присвячений Шевченку особливо мене зацікавив, я вже не раз писала присвяти Кобзареві. Слова лилися з душі і мої «Шевченкові соловʼї» отримали високу оцінку та почесне звання Лауреата 2 ступеня. Довгі тижні очікувань, майже тисяча чудових відеоробіт… Шевченкове слово обʼєднало нашу країну, дало шанс усміхнутися, ще раз усвідомити нашу незламність. - розповіла Олена Симоненко, цьогорічна учасниця конкурсу, вчителька Клесівської гімназії.

Також Подяку від Рівненської обласної ради "за самовіддану працю, підтримку дітей у воєнний час, патріотичне виховання молодшого покоління та з нагоди завершення конкурсу" передали вчительці початкових класів Клесівської гімназії Світлані Осідловській.

За словами заступника голови обласної ради Олексія Бучинського, заявки на участь подали 880 учасників з України та 9 інших держав світу. Конкурсанти презентували свої виступи у відеоформаті. Також пан Олексій зазначив, що Рівненщина - друга область в Україні за кількістю поданих робіт.

Пишаємося нашими талановитими, свідомими школярами і їх мудрими наставниками! Все буде Україна!  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь