A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клесівська територіальна громада
Рівненська область, Сарненський район

У Клесівській громаді менторки змін Ірина Богушевська, Ольга Шмідт та Яна Костюк плідно працюють над розробкою Положення про Молодіжну раду

Дата: 22.08.2023 08:40
Кількість переглядів: 95

 

У Клесівській громаді менторки змін Ірина Богушевська, Ольга Шмідт та Яна Костюк плідно працюють над розробкою Положення про Молодіжну раду.

 

Молодіжна рада консультативно-дорадчий орган при Клесівській селищній раді, метою якого є об’єднання молоді для створення потужної молодіжної фундації та формування молодіжної політики у громаді.

 

Протягом серпня менторки встигли провести чимало заходів, аби активізувати молодих людей і розповісти їм про можливості для розвитку та реалізації своїх ідей у громаді.

 

Так, 4 серпня в сесійній залі Клесівської селищної ради відбувся молодіжний воркшоп «Активні зміни». До заходу долучилося 20 представників молоді Клесівської громади, а також селищний голова Віктор Буйний, місцеві депутати, представники бізнесу, освіти, спорту та культури. Під час воркшопу учасники мали змогу не тільки отримати нову інформацію про комунікацію молоді з місцевою владою, консультації та розвиток особистого бренду в соціальних мережах і створення інформаційних продуктів, розвиток талановитого потенціалу молоді, залучення молоді до активного дозвілля, реалізацію молодіжних ініціатив та  створення бізнес-ідей, але й напрацювати щодо цих тем свої ідеї, які можна було б реалізувати у громаді. Захід надихнув молодих людей, адже вони побачили, як багато змін у громаді можуть запровадити своїми зусиллями.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

А вже 10 серпня у громаді провели тренінг «Пізнай себе», який був покликаний допомогти молоді краще зрозуміти себе, свої можливості та сприяти розвитку здібностей. Медитаційні вправи, які були проведені на базі Клесівського МБК, були використані як інструменти залучення до відпочинку та змістовного дозвілля.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Також менторки долучилися до організації Дня молоді у громаді. 12 серпня на урочищі «Коплище» з нагоди свята відбулися спортивні змагання за участі юних спортсменів, а родзинкою заходу став забіг «Молоді, сильні, незалежні». Захід ще раз підтвердив, наскільки важливо гуртувати молодь у громаді для комунікації та спільних дій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На сьогодні менторки змін Ольга Шмідт, Ірина Богушевська та Яна Костюк продовжують працювати над Положенням про Молодіжну раду у Клесівській громаді з врахуванням напрацьованих молоддю ідей та пропозицій щодо активного дозвілля в громаді. Вже згодом презентують напрацювання для всіх зацікавлених.

 

Довідково: Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» та суб-партнер РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА»  у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», ГО «Агенції сталого розвитку міста», ГО «ЦЕНТРУ ІНТЕГРАЦІЇ», РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь